Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu5555 kérdése:
A barátnőmmel tervezzük hogy análozunk, már hajlik rá, hogyan kezdjük, egy kis bevezetés? Csajoktól vélemény?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 14:10
12/13 anonim válasza:
Eddig a pasik akikkel dolgom volt, kb 80%-a meg akarta dugni a popim. Amikor ez szóba került, mindig elővettem a kis vibrimet, 18cm f@.sz formájú, tényleg szép :), és mondtam, hogy oké de először ez megy az ő seggébe, utána jöhet ő az enyémbe. Ketten bevállalták, mert nagyon meg akarták kapni a popsim, a többi hirtelen már nem is akarta. :)))
Nekem ez a véleményem, a szexben mindig mindenben a kölcsönösség híve vagyok! Megengedem én is, sőt nagyobb bulikon két pasival is, ahol egyik popsiban van, és ilyenkor kifejezetten izgató a szitu. De csak úgy nem, nálam legalábbis nem úgy megy... ;)
13/13 anonim válasza:
Csók, nyakra, szájra és mindenhova. Szeretem ha megvárják míg nedves leszek(nem tudom mi okból), aztán síkosító társaságában tágítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!