Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyok együtt barátnőmmel, de a kezdetektől fogva nagyon nehezen megyek el. Mi a meglátás, tanács? 26/f
Figyelt kérdés
A történet röviden.
Nagyon aranyos, szép lány. Én is nagyon bevagyok indulva, szinte pár mp csók után. Sok féle pózt próbáltunk, volt orál is sokszor, de úgy se tudtam elmenni.
Hosszú percek után csak úgy sikerül, ha én írányitok.
Leginkább azért kínos ez számomra, mert nem akarom az én furcsaságommal megbántani őt, hogy valamiben nem lenne jó, vagy kevésnek higgye magát. Nem is az semmibe. Velem van a baj...
Aki tapasztalt hasonlót, mi a tanácsa? A lány 20 éves.
2019. jún. 1. 17:16
2/6 anonim válasza:
Hát apám, ha egy szép csajjal nem tudsz elélvezni, akkor ott komoly gondok vannak.
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem közölni, hogy az összes eddigi partnereimnél ez volt.
Hát apám! Ha jól értelmezem az általam leírtakat, akkor nem azt írtam, hogy nem tudok.
2019. jún. 1. 17:48
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj, van ezzel más is így. Jöjj rá, hogy milyen fantáziák izgatnak fel szex közben a legjobban, és ha megtalálod, menni fog.
5/6 anonim válasza:
Hosszú percek után sikerül, ez azért elég tág. 10 perc is hosszú lehet, vagy 45-re gondolsz? Az én exemnek lehet jó lenne egy lassútüzelő, mert ezer év, míg el tud menni, amihez mindig is kevés voltam.
6/6 anonim válasza:
.-iért akarnak gyorsan elmenni? Biztos megszoktad a masztit, ahol villám sebességgel huzogathatod a bőrt a makkodon, de ez -sedben ugye nem így van. Ennek okán lassabban is fog történni a várva várt pillanat, de ez a legjobb benne, hisz több időt is élvezhetsz ezen szakasz alatt. Gondolom a lány nem szokott elmenni, de ha direkt nyújtod az időt, akkor lehet hogy neki is menni fog. Ne akard lejárni a szeretkezést 5-10 perc alatt, hagyd hogy legyen 30-40 perces, és biztos vagyok benne hogy a barátnőd is nagyon örülni fog neki. UI: Ha előtte megbeszélés vele, hog, mi lenne ha: most kicsit tovább csinalnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!