Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfi miért ilyed meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért ilyed meg a mocskos szájú nőktől?

Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 03:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Nem ijedtségről van szó, inkább arról, hogy egy ilyen nő primitív, durva lelkű ösztönlénynek tűnik, akiben emberileg nem lehet bízni, mert bármi kitelik tőle, így komoly kapcsolatot nem akarnék vele.
2019. júl. 17. 09:31
 22/25 anonim ***** válasza:
25%
Szex közben szeretem! Olyankor én is az vagyok! F.
2019. júl. 17. 10:34
 23/25 anonim ***** válasza:
25%

Azért nem mindegy, hogy csak alpári suttyó az illető, vagy olyankor mocskos a szája, amikor annak megvan az ideje. :) Előbbitől nem félünk, csak szánalmas. Utóbbi lehet vonzó is. :)

30/F

2019. júl. 17. 10:49
 24/25 anonim ***** válasza:
imádom.f.44.
2019. júl. 17. 18:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Mert az ilyen nők közönségesek.

Általában az etnikumok szoktak így beszélni, mert ahhoz túl kicsi a szókincsük hogy normálisan fejezzék ki magukat.

2019. júl. 17. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!