Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom rá hogy egy idősebb férfi qrvaja legyek, de nem akarom hogy a környezetem tudjon erről. Mit tegyek?
lehet csak átmeneti vágy, én azt tanácsolom teszteld le egy olyan pasival, aki ismeretlen, mondjuk egy másik városban, úgy gyere össze vele (pl interneten, szextárskeresőn), hogy elmondod mire vágysz abban az egy éjszakában
lehet kiderül, hogy baromira nem tetszik
Nem szeretnek semmilyen társkeresőre sem regisztrálni, másik varosba utazni. A qrvaja olyan értelemben szeretnek lenni, hogy fizet érte és nem egy alarendelt szeretnek lenni. A tarskeresokon nem igazán lehet ilyen céllal keresgélni... illetve nem akarok nevet és arcot valalni egy ilyen dologhoz rögtön, ki tudja ki találna meg...
szóval nem mersz társkeresőre regisztrálni úgy, hogy ott kitakarhatsz mindent, de azt bevállalnád, hogy qrváskodsz apád barátjának, mert az tuti nem derül ki?
vagy kamu vagy, vagy pedig csak egy bizonyos férfi érdekel
figyelj, ez egy anonym oldal, mi a francért ferdítesz és teszel fel burkolt kérdést???
Miért nem írod le azt, amit komolyan akarsz mondani:
"Van egy idősebb férfi, apám barátja, és iszonyat be vagyok gerjedve arra, hogy az ő kis qrvája legyek. Mit csináljak?"
Miért kell hárítani, általánosítani és új dolgokat kitalálni?
Tizenválaszt kaptál és többen próbáltak segíteni neked, olyan kérdésben, ami igazából csak mellédumálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!