Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apakomplexusos lányok, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusos lányok, ténylegesen az apukátokhoz hasonlót kerestek/tetszenek vagy a kor az, ami a lényeg?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 21:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen tényleg létezik a való életben is? Hogy ennyi fiatal huszonéves lány"bukik" az idősebb, akár 30 évvel idősebb férfiakra?

Ffi

2021. szept. 17. 22:46
 22/29 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem f*szság "apakomplexusnak" nevezni, ha valaki kedveli az idősebb/érettebb férfiakat, de még nem az öregeket. Most csak egy példa: 30 vagyok, de bejön Karl Urban a The Boys-ban, akkor nekem már apakomplexusom van, mert apám lehetne a kora miatt? Menj már a p*csába...
2021. okt. 16. 14:24
 23/29 anonim ***** válasza:
59%
22-es folytatása még: nyilván a kérdést egy pelyhes szájú puha pöcs írta, aki irígykedik a férfias férfiakra.
2021. okt. 16. 14:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem úgy "kerestem" h apához hasonló férfival szexelhessek, sőt ha külsőleg hasonlít rá akkor az inkább taszít mint vonz, de a belső tulajdonságuk mint pl h humoros, inteligens, nyitott stb mint pl apa... az vonz a férfiakban meg valahogy nekem mindig az idősebb férfiak jöttek be a vonzerejük, és a férfias kinézetük, tapasztalatuk miatt, és biztonságban érzem magam mellettük.
2021. okt. 16. 15:53
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Én is középkorú, 40-es ffi vagyok, és csak azért keresek fiatal nőt a társkeresőkön, mert azok még szülhetnek egészséges babát is, de a 45-ön túliak nál már fennáll a Down kór kockázata. Ja és ismerek olyan volt igazgatót, aki a nyugdíjazása előtt vált el és vette el a lánya korú beosztottját és ma már a fiuk kb 20 éves. De hamar kiszűröm azokat a nőket, akik csak a pénzre buknak, és a pénzért szexelnek. ( Kortól függetlenül). Modell kinézetű bankár barátnőm is lehetett volna, de rájöttem, hogy belül üres és képtelen egy tartós kapcsolatra. Egyedül él azóta is.
2021. okt. 16. 22:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nem túl gyakori hogy valakinek a kor számítson.

De az apa komplexusba az is bele számít ha csak egy két évvel idősebb a pasi, viszont kbw úgy viselkedik mint egy apa tehát gondoskodó, önálló, a lány teljes mértékben rá bizhatja magát... Ha úgy nézzük már sokkal sokkal több csajnak van apa komplexusa.

2021. okt. 17. 00:57
 27/29 anonim ***** válasza:
18%
Én apa komplexust annak nevezném ha az apja korához még hozzá adjuk az ő korát. Szal a lány 20 éves az apja 50 és szerelmes egy 70 éves fószerba a 20 éves lány. Na az már nekem azt jelenti hogy apakomplexusa van.
2021. okt. 17. 11:07
 28/29 anonim ***** válasza:
20%
Láttam már 20-onéves, friss diplomás csajt elmenni francia, 60 körüli, pocakos, kopasz pasival külföldre. A sok pénz, ami vonzza őket és az, hogy tudja: ott nem kell neki elmenni dolgozni, olyan munkára, ami nem tetszene neki. És ha szerencséje van és jó ügyvédje, akkor még örököl is pár milliót. tele van ilyenekkel a világ, és úgy gúnyolják őket nyugaton, hogy aranyásók.
2021. okt. 17. 12:33
 29/29 Istvan485 ***** válasza:
56 ??..
2022. aug. 1. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!