Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok, ténylegesen az apukátokhoz hasonlót kerestek/tetszenek vagy a kor az, ami a lényeg?
Én úgy érzem az apakép csak külsőleg van jelen néha-néha, egyébként - a belső tulajdonságokat nézve- nem akarnék olyan embert magam mellé,mint apám. Sose volt jó vele a kapcsolatom. Szóval inkább a kor, meg ami ezzel jár a vonzó számomra bennük. Szexelni tudnék idősebbel (40-50), még talán a szeretője is tudnék lenni (barátság extrákkal), deeee hogy egészséges párkapcsolatot ki tudnék-e vele alakítani vagy hogy egyenlő partnerként tudnám-e kezelni, abban nem vagyok biztos....ezért úgy gondolom én inkább apapótlékot keresek bennük.
21/L
Nem vagyok apakomplexusos, sőt, apám semmilyen szempontból nem ideál számomra. Sem külsőleg, sem a természete, szinte inkább az ellenkezőjét keresem egy férfiban.
Ugyanakkor tény, hogy míg korábban főleg hozzám hasonló korú pasijaim voltak, míg össze nem jöttem egy kb apám korúval, és erősen megváltozott a hozzáállásom. Míg korábban nem tudtam volna elképzelni, hogy ennyivel idősebb pasival legyek, ma már tudom, hogy sokkal jobban érzem magam. A hozzám hasonló korúakkal szinte csak rossz(abb) tapasztalataim vannak, az idősebbekben sokkal több a pozitívum.
De ennek szvsz semmi köze az apakomplexushoz. Simán csak a Férfit keresem egy pasiban, és attól még senki nem Férfi, hogy van farka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!