Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktatok kezdeni a szexet?
Figyelt kérdés
Oda mentek a parotokhoz csokoloztok vagy már tapi (még ruhában vagytok) és igy tovább? Vagy nálatok ez hogy szokott lenni? Nekem még nem volt szexuális élményem es nem akarok bután elé állni!
18/L
2019. júl. 15. 16:51
1/8 anonim válasza:
nálunk úgy megy hogy általában megcsókol elkezd tapizni majd szép fokozatosan levetkőztet mindegy melyik részében vagyunk a lakásban utána én magamtól letérdelek és a többi megy tovább
2/8 anonim válasza:
Inkább a kérdés a kicsit buta. Ez nem úgy megy, hogy mindig ugyanaz a forgatőkönyv. :) Emellett ne is legyen szex nálatok az első jó pár alkalommal, inkább csak petting, hogy megismerjétek egymást. :)
3/8 anonim válasza:
Helybenfutás, törzshajlítás, karkörzés.
Majd mélyeket lélegzek, és elmondok egy imát nehogy kifáradjon a hölgy.
4/8 anonim válasza:
Felhívom hogy hányra jön haza a férje
5/8 anonim válasza:
Ledobom a ruhát és egyből rám veti magát.
6/8 anonim válasza:
Nincs forgatókönyv,de csókolózás ,tapi,Ha nálunk vagyunk akkor én már eleve lazán öltözködöm,mert például farmerből nehéz kicsomagolni.:)Bugyi ,póló elég.
7/8 anonim válasza:
Hidd el, észreveszed majd, ha valaki szexelni akar veled.
8/8 anonim válasza:
Nem fogsz bután állni, lányként nem neked kell tudni csak hagyd hogy a partnered vezessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!