Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magömlés normális már akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magömlés normális már akar egy lány kozelsegetől, mosolyatol, vagy olelésétől? 18/f

Figyelt kérdés
Már régebben is megtörtént hogy simogattam egy lányt és éreztem hogy csöpögött az alsómban úgy hogy nem állt fel teljesen vagy egyáltalán nem. Olelestol meg több meg hamarabb. Ez normális? Szerintem ez nagyon égő és gusztustalan.. Miért van ez és hogy tudok tenni ellene? 18/F

2019. júl. 15. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Csapatod a kígyót rendesen tesó?
2019. júl. 15. 14:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Változó de szinte naponta
2019. júl. 15. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam talán azért mert tele vagy.

de ezek szerint nem.

2019. júl. 15. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Majd a punci, a tapasztalat, meg az évek "megnyugtatják" a műszert...
2019. júl. 15. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak folyik valami vagy érzed is az orgazmust ilyenkor? Nekem spec volt olyan, hogy egy dögös csajjal töltöttem egy napot, nem volt semmi csak izgattuk egymást, sokat állt a farkam és az előváladék jócskán eláztatta a boxerem. Másik ilyen érdekesség amit tapasztaltam a fenti helyzet után, hogy amikor végre hazaértem és nekiálltam kiverni, verés közben, még mielőtt elélveztem volna, szintén az előváladék spriccelve távozott belőlem :O :D
2019. júl. 15. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális ennyi idősen, sok pasi így van vele :) Ne érezd égőnek meg gusztustalannak :)

23N

2019. júl. 15. 18:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem érzek orgazmust csak hogy félig álló vagy egyáltalán nem álló helyzetben csöpög, 1-2baratomnak mondtam ők nem érezték természetesnek és égőnek tartották.
2019. júl. 16. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor viszont az nem magömlés, hanem előváladék. Az pedig teljesen normális egy szűz fiúnál, hogy a kisebb érintések is annyira felizgatnak, hogy akár eláztatja az alsónadrágot az előváladék.
2019. júl. 30. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
előváladék az normális. azért te is érzed, hogy van különbség, amikor elélvezel úgy komolyabban, vagy csak feláll egy jó seg vagy szép csöcspár láttán...
2019. aug. 1. 23:40
 10/10 Oldfire ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Valakinek kiemelkedően magas a libidoja. Teljesen normális. Ha majd barátnőd lesz és rendszeresen kényeztet, picit csökkenni fog.
2022. dec. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!