Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz szép a férfi és mitől a női nemi szerv?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 12:45
4/7 anonim válasza:
A férfié attól ha egy kicsit nagyobb az átlagosnál,és vastag is.
Na meg ha egy kicsit eres, és felfelé görbűl az nagyon feltud izgatni.
A női nemiszerv sztem a szine, formája, kinézete miatt lesz szép.
20L
5/7 anonim válasza:
Az ápoltságtól, és legfőképpen a tulajdonosától 😄
6/7 anonim válasza:
Ez relatív! Mutasd meg és megmondom.
7/7 anonim válasza:
Nekem egy szép férfi nemi szerv olyan, ahol arányos a makk, arányosan vastag maga a pénisz, és picit nagyobb az átlagnál. És nem szőrös. És nem görbül semerre :D
Színre meg kicsit sötétebb mint a bőr, de nem túl barna és nem túl rózsaszín.
Női nemiszerv szerintem szintén csupasz, a színe rózsaszínes, és a kisajkak kicsit nagyobbak, de vékonyak. És pici csikló.
Mivel a szépség relatív, nekem ez a véleményem személy szerint :D de alap az ápoltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!