Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként nagyon kívánom a szexet, most tartsak szeretőt?
Ha közel laksz én benne vagyok. :)
35F
Amúgy pedig igen. Mindenképp ajánlom. Fel fog tölteni lelkileg is és ismét nőnek fogod érezni magad. Ennyi boldogság neked is kijár!
Hát kedves kérdező, nekem nagyon sok ilyen "anyukás" kapcsolatom volt, jaaa, 46 pasi vagyok.
És miután ismerem maga, tudom, hogy mindennemű kedvesség és finomság is volt az ilyen kapcsolataimban, a szeretkezésen kivül.
Jó érzés egyedül lenni, de tudva azt, hogy van valaki, aki, ha kell mellettem áll, de nem telepedünk egymásra.
Szóval jó lenne most is hasonlóba botlani, de mint mondtad a bizalom, az a nagy kérdés.
Én nem is értem mi a jó abban, ha valaki a másikból kiszedett "info"-kat akatja magának kihasználni. Az az eneriát amit erre fordit mással töltené el, előrébb jutna, ha már ez a gondja.
Na mindegy ez hosszú.
Elfogadsz egy ebédmeghivást-beszélgetve ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!