Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnt fel, hogy manapság szinte minden második lánynak olyan a feneke, mint egy brazil fotómodellnek?

Figyelt kérdés
Mitől van ez, van valamilyen speciális nadrág fenék töméssel, vagy a Nicki Minaj klipeket néző anyuk génjeikbe kódolódik és már így születnek a mai lányok, netán hirtelen ilyen szorgalmas fenékedzésbe kezdett mindenki? :) Komolyan érdekel, hogy ez mitől lehet, hiszen amúgy az euróapai lányok alkatuknál fogva sosem erről voltak híresek...

#fenék #popsi #buboréksegg
2019. júl. 14. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért nem izgató ez a fenék... A bőség zavarában már meg sem nézek ilyen feneket...
2019. júl. 14. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Ezt én is észre vettem. Annyira gyönyörű lányok tömegei járkálnak az utcán hogy ilyet semmilyen "szépségversenyen" nem látsz. Szerintem a nadrágok szabása sokat segít manapság
2019. júl. 14. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Tegnap láttam egy olyan szinten lapos seggű csajt, hogy azt hittem pelenkàt hord, csúnya is volt, meg lapos is.
2019. júl. 14. 13:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy a ma élő férfiak a legszerencsésebbek! Régen 10 palira jutott egy jó nő, most meg hemzsegnek! A roma lányok is manapság, annyira gyönyörűek, mintha latin dél amerikai szappanopera sztárok lennének, 10 éve még totál lepukkadtak voltak és ciki volt leállni velük.
2019. júl. 14. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz, a feleségem is 8-10 éve 18-20 évesen nagyfenekű csajnak számított, ha ma lenne annyi már jó ha átlagos lenne, a csajok között.
2019. júl. 14. 13:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Nevetséges tényleg, de sok 15 éves lány kenterbe veri a 30 éves nőket manapság alak tekintetében.
2019. júl. 14. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Régen sok nő küzdött, hogy fenéről fogyjon, most azért kiüzdenek, hogy fenére hízzanak.

És a Kardashian-klán hatása, főként. A szigetelőszalag-szerű szemöldök is az ő hatásuk népszerű.

[link]

2019. júl. 14. 14:19
 8/12 anonim válasza:

Főleg az USA-ban nyomják ezt a nagy fenék ideált "buborék popsi".

Tornáznak popsira, rágyúrnak, hogy a háj egyenletes legyen és "szép" formájú. Aztán ezeket a műsorokat nézik a fiatalok ugye és terjed...

Fateromék az ilyen lányokat úgy hívták régen (cirka 30-40 éve), hogy "farban vállas". Sok lány büszke rá manapság, meg direkt olyan nadrágot húznak, hogy kiemelje a popsit (fentebb írta is valaki).

Én speciel szeretem ha minden arányos (ahogyan a páromon is), ez hát már néha ijesztő amiket látok. Mellek tekintetében is érdekesek a dolgok manapság, hogy 12-14 éves kiskorúaknak adnak ilyen Push-up melltartókat, meg fél fenekük kilógós nadrágot. Aztán meg úgy néznek ki, mint egy 18 éves... annyira durva. Nem is értem. Ezek még gyerekek. Ezért nem szólnak semmit a hatóságok?

A mai srácoknak a személyit feltétlenül el kell kérni a csajtól első randin.

Kedves kérdező, nem olyan jó a mai pasiknak.

Unokaöcsém 19 éves és eljárnak bulizni. Na most mindig az van a szórakozóhelyeken, hogy 5 fiú jut egy csajra. Bárhova mennek, ezek az arányok. Az én időmben annyi lány volt a buliban kb mint fiú.

2020. aug. 3. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem az instagramon kéne nézelődni, menj ki az utcára, tescoba, tele van karfiolos/beesett seggű csajjal. 100ból egynek van igazán jó segge, vagy kevesebb ajzószert kéne elszívnod, megenned. :D
2020. aug. 3. 22:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom te milyen lepattant egy sz*r környéken élhetsz öcsém, vmi román, vagy ukrán titkos kisérleti helyen, ahol mindenki mutáns, de az biztos, hogy nem lennék a helyedben! Itt minden második nő frankón topmodell, pedig válogatós vagyok elhiheted, de manapság szerencsére úszunk a jó nőkben, nem úgy, mint mondjuk 10 éve, vagy még korábban...
2020. aug. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!