Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy manapság szinte minden második lánynak olyan a feneke, mint egy brazil fotómodellnek?
Régen sok nő küzdött, hogy fenéről fogyjon, most azért kiüzdenek, hogy fenére hízzanak.
És a Kardashian-klán hatása, főként. A szigetelőszalag-szerű szemöldök is az ő hatásuk népszerű.
Főleg az USA-ban nyomják ezt a nagy fenék ideált "buborék popsi".
Tornáznak popsira, rágyúrnak, hogy a háj egyenletes legyen és "szép" formájú. Aztán ezeket a műsorokat nézik a fiatalok ugye és terjed...
Fateromék az ilyen lányokat úgy hívták régen (cirka 30-40 éve), hogy "farban vállas". Sok lány büszke rá manapság, meg direkt olyan nadrágot húznak, hogy kiemelje a popsit (fentebb írta is valaki).
Én speciel szeretem ha minden arányos (ahogyan a páromon is), ez hát már néha ijesztő amiket látok. Mellek tekintetében is érdekesek a dolgok manapság, hogy 12-14 éves kiskorúaknak adnak ilyen Push-up melltartókat, meg fél fenekük kilógós nadrágot. Aztán meg úgy néznek ki, mint egy 18 éves... annyira durva. Nem is értem. Ezek még gyerekek. Ezért nem szólnak semmit a hatóságok?
A mai srácoknak a személyit feltétlenül el kell kérni a csajtól első randin.
Kedves kérdező, nem olyan jó a mai pasiknak.
Unokaöcsém 19 éves és eljárnak bulizni. Na most mindig az van a szórakozóhelyeken, hogy 5 fiú jut egy csajra. Bárhova mennek, ezek az arányok. Az én időmben annyi lány volt a buliban kb mint fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!