Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik mellbimbóudvar jön be jobban? Nagy, barna terebélyesebb mellbimbóudvar vagy kisebb (kb. mint a fériaké) rózsaszinű mellbimbóudvar? Most egyáltalán nem a mellméret a lényeg!
Nagyon köszönöm a válaszokat. Hát, nem tudtam hova írjam ki a kérdést. Amúgy én nő vagyok, a félreértések elkerülése végett, és női mellbimbóudvarokról kérdeztem.
Igaz, abba valóban nem gondoltam bele, hogy lehetnek méret és színtámenetek :D Azért írtam ki a kérdést mert a tegnap esti partin az egyik kolléganőm azzal dicsekedett, hogy már férfiak ezreit hódította meg a mellével, higgyük el, az övé a tuti, büszkélkedett stb. Egy ízben amikor kiment mosdóba előrehajolt és megláttunk mindent a blúza alatt mert nem volt rajta melltartó. Azon tanakodtunk barátnőmmel, hogy mitől olyan különlegesek a mellei? Méretben kicsit nagyobb és akkora mellbimbóudvara volt mint egy sajtostallért és nagyon barna. A barátnőmé olyan mint az enyém (voltunk már közös zuhanyban koliban), nem nagyobb mint azokon a képeken amit az egyik válaszoló posztolt. Érdekelt minket, ezért írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!