Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti belemennétek, hogy így vegyétek el a barátnőtök szüzességét?
Basszus 2 dolgot mi az istenért nem lehet felfogni...?
1. Az egyik hogy az eseményutáni NEM FOGAMZASGÁTLÓ!!! Azzal nem védekezni kell, hanem ha pl kiszakadt a gumi, utána bevenni, baj esetén.
2. A másik...lehet itt hazárdírozni hogy jaj csak kicsit így gumi nélkül, kicsit úgy, csakhogy BIZTOSAN nem fogod se te se ő, majd pár mp után azt mindani ha már benne vagytok a szex heveben, hogy jajj gumi. Illetve PONT az ilyen esetekből lesz utána a gyakori tele olyan kérdésekkel hogy"lehetek terhes?" "Csak kicsit rakta be ,ugye nem vagyok terhes?" stb. Leírhatja itt 20-30 ember hogy ő marpedig gumi nélkül x ideig szexelt és nem lett gyerek. De pont ugyanennyinél még lett. És gondolom nem akarsz szűz és fiatal létedre teherbe esni.
"Kicsi a válószínűsége"-lehet de a repülőgép valeseteknek is, aztán amikor megtörténik meg megis baromi szar annak aki rajta van.
Plusz ugye a gumi a betegségek ellen is véd.
Javaslom Sub Bass Monster AHA című számát.. eleg sok fontos dolgot elmond.
Szia!
Simán bevállalható, csak ezzel az a gond, hogy ha úgy kezdtek, utána már nem akartok vacakolni gumival, s folytatjátok tovább anélkül. Tapasztalat, nekem sem akaródzik felvenni gumit miután a "felhevült sütőbe tettem a húst". :D
Mindesetre hajrá :)
28/F
37-es:
azért vannak, aki tudják kontrollálni az ösztöneiket és a testüket :-)
38-as szerencsétlennek :
mert azt kérdeztem, hogy TI bevállalnátok-e, nem azt, hogy én mit csináljak. Olvassál már, te gyökkettő :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!