Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti belemennétek, hogy így vegyétek el a barátnőtök szüzességét?
19:
pontosan!
meg persze nem bénázik a pasi, hogy “ idejében” kivette.
de amúgy nem tudom, feltűnt-e, hogy nem megszakítással akarok védekezni, hanem csak addig akarok gumi nélkül lenni, amíg tud bennem már mozogni.
20-as:
te is jól tudod. Bizony, brutális lóadag.
De nálam ez nem is opció.
19: ez esetben maradhat a csőben töltény. Az előváladék amúgy is tartalmazhat spermiumot.
Most komolyan, itt mindenki write only módban működik? Olyan dolgokat állítotok, ami minden második kérdésnél le van már írva, hogy nem, nem így van.
Engem nem érdekel a rizsa.
Én ezt kérdeztem, hogy ki vállalná és ki nem.
Sima eldöntendő kérdés.
Igen \ Nem
A megszakítás nem "védekezés"!!! Akár egyetlen "húzástól" is teherbe eshetsz, jónéhány példát tudnék erre sorolni. S igen, van aki nem esik teherbe megszakítás mellett - de olyan is, aki direkt babát szeretne, nézi a naptárat, felkészül rá, védekezés nélkül évekig és mégsem lesz terhesség.
Egy nagy lutriba mész bele, megéri a kockázatot? Legalább annyit csinálj meg, hogy fogamzásgátló hüvelygélt használsz!
Ember értsd már meg nem az a lényeg, hogy igen vagy nem!!
Aki nem hülye az nem fog igent mondani!!
Első szexnél is lehetsz terhes az mindegy, hogy csak párszor dugta be és húzta ki. Megtörténhet és kész. Nem vállalnám úgy a szexet (természetesen hacsak nincs tervbe a baba), hogy bármiféle védekezés nélkül, mert ha csak 10% az esély rá, az is esély. (Mondom mindezt nőként)
29-es válasza is : nem.
Ennyi volt csak a kérdés.
Hogy egyesek mennyit tudnak pofázni :-)
ja, hogy nő ráadásul. Hát igen. A nők többsége pofázós.
Kérdés férfiakhoz szól.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!