Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van más is úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van más is úgy, hogy szopás közben rendszeresen elkap a hányinger?

Figyelt kérdés
Mert engem szinte mindig elkap,és nem tudom folytatni.Már szinte depressziós vagyok,hogy nem tudom a kedvesemet orálisan kielégíteni.Már mérgében azt mondta egyszer,hogy keres más csajt aki normálisan leszopja.A kérdésem az lenne tehát,hogy más is van így ezzel vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2019. júl. 12. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Ha mélytorok közben jön elő a reflex, az normális. Ma sima szopas közben is, az nem tipikus. A helyében én is keresnék mást szopatasra. Ettől még dugni meghagynálak, ha azt bírod.
2019. júl. 12. 12:33
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Èn tudok olyan lányt, aki konkrétan hányt is, szopás közben.

Nem tehetsz arról, hogy ilyen vagy.

A szem is olyan, hogy ha hirtelenül a közelebe hadonásznak, becsukod.

A torok is olyan, hogyha valami ingerli, önkéntelenül reflexből öklendezel.

2019. júl. 12. 12:36
 3/13 érdeklődő35 ***** válasza:
85%

Ha emiatt azt mondja, hogy elhagy, akkor dobd ki te!

E szerint nem TE kellesz neki, hanem egy akármilyen lány, akivel bármit megtehet

2019. júl. 12. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Férfiként mondom, hogy a pasid egy rohadt nagy bunkó. Szerintem ki kellene vágnod. Ugyanis az orál az nem csak a mélytorkos szopás lehet. Igen ott bizony van akinek erősebb ez a reflex, hogy hányingere van tőle de erről nem tehetsz. Ha neki nem elég, hogy például a makkjáig bekapod és úgy szopogatod, játszol vele akkor nem érdemli meg egyáltalán azt, hogy hozzá nyúlj.
2019. júl. 12. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem csak akkor jon elo ha probalok torkozni...en ott hagynam a pasit elobb, de gondolom nem kapcsolatban vagytok.
2019. júl. 12. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Tök érdekes, hogy alapból nincs ilyen ingerem, de néha, minden ok nélkül én is így vagyok. Valószínű, hogy nem vagy annyira felpörögve vagy már eleve stresszelsz rajta. Esetleg nem elég tiszta a szerszám. Persze ezek csak akkor jönnek szóba, ha nem nézzük a reflexből öklendezést.
2019. júl. 12. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2019. júl. 12. 12:51
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Nincs hanyingerem. Nem megyek olyan melyre hogy kellemetlen legyen.
2019. júl. 12. 13:01
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Hányingerem soha nem volt. Egy kis gagging van ha mélyre megy, de az csak önkéntelen reflex.
2019. júl. 12. 13:24
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Az előző válaszoló jól nyomhatja 😃
2019. júl. 12. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!