Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Titeket személy szerint a nálatok idősebb vagy fiatalabb pasik izgatnak?
Párkapcsolatra csak a velem egyidősek, de azt beismerem hogy van egy pár szexi 30+-os pasi, aki elmenne egy éjszakára.
21/L
Annyira nem a kor számít... lehet velem egyidősnek, fiatalabbnak és idősebbnek is olyan kisugárzása, hogy teljesen megfogjon.
22/L
Én a tőlem idősebb férfiakat szeretem, mégis egyre többször kezdeményeznek fiatalabb fiúk. Nemrég egy szűz 21 éves fiatalember szeretett volna. Édes volt a nyiltsaga.
43N
Az idősebbek. De nem az egészségtelen korkülönbségre gondolok.
Hanem aki minimum annyi mint én, és mondjuk max plusz 10 év.
31
Abszolút személyiség függő és nem kortól függ, hogy izgat e. De inkább a saját korosztalyom vagy a tőlem idősebb pasik vonzanak. Legalábbis sosem izgatott fiatalabb srác. A 30 környéki pasik közt van azért miből válogatni . :) De akár párkapcsolatra is max. Plusz 20 év beleférhet a pasi javára. Ha meg "csak" szexről van szó akkor tényleg személyiségtől, kisugárzástól, külsőtol függően akár több is. 25-30 max.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!