Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lentebb bővebben
Nem ertem h miert van az, h ahany sraccal csokolozok (ne gondoljatok ribinek, mert az evekrol beszelek) az mind nyelves csokkal kezd. Konkretan betor a szamba. Nincs az a szenvedelyes erzes amikor meg elosszor csak lagy puszikat, kesobb csokokat valtunk. Nem, mar rogton a nyelvevel matat a szamban.
Nem tudom ez miert van. Miert gondoljatok azt fiuk h ez a jo? Lanyok ti is eltetek mar meg ilyet?
ilyen otrombán csokolozo, nyelvvel nyomuló lány is sok van.
Általában leállitom őket es ha nem fogékonyak a kifinomultabb csokolozasra akkor kuka, mivel akkor szinte biztos hogy a szex egyéb területein is ilyen szerecstlen
F
Nekem eddigi csók partnereim többsége nem ilyen volt.
Én sem szeretem ezt a "letámadást"
Örülök, hogy nem sok ilyet fogtam ki.
L.
Te is szépen beszélsz a nőkről. Az ilyen pasikat kellene a kukába dobni!
L
Pedig a csók legjobb és legfinomabb része, amikor a partnerem ajkait kóstolgatom. Balról jobbra, jobbról balra, alsó ajkak, felső ajkak :-) Imádom érezni a puha száját. Ízlelgetni, kóstolgatni, finoman az ajkaim, a fogaim közé venni. Persze, a nyelvét is imádom. De az ajkak... Le lehet szólni érte, de jóval 40 felett még mindig imádok érzékien csókolózni.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!