Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van ilyen?
Figyelt kérdés
Aki fiú-lány barátságban a fiú de lefeküdne a lány barátjával?2019. júl. 11. 11:09
1/7 anonim válasza:
Vanni van.
Csak lány nincs erre. Aki ezt jezelni tudja...főleg hosszú távon.
Ha van ilyen itt, nekem írhat.
22/F
2/7 anonim válasza:
Van bizony. Egyszer majdnem össze is jött a dolog.
3/7 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, ahol a pasi meg a csaj ezer éve barátok, de a pasi dugná a csajt, csak a csajnak nem jön be.
Viszont a másik eset, az én és a legjobb haverom. Ő a fiú, én a lány. Kb 6 éves korunk óta ismerjük egymást, volt pár szexuális "dolgunk" egymással(pl.egyszer 16 évesen félrészegen "meglovagoltam" hogy csak egy bugyi volt köztünk) volt hogy smároltunk, volt hogy megfogta a mellem stb.. Többször mondta hogy jó csaj vagyok, és lefeküdne velem, ha nem lennék a legjobb barátja, de így, nem meri kockáztatni a barátságunkat.
18/L
6/7 anonim válasza:
Nálam mindig csak fordítva volt, hogy női barátnőim vagy belém szerettek, vagy szexelni akartak velem. ¯\_(ツ)_/¯
7/7 anonim válasza:
A lánnyal feküdne le vagy a lány barátjával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!