Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezt ti miért csináljátok?
Van egy pasi az életemben akivel egy pár alkalommal szexeltünk is.
Én úgy vettem észre, h nem akar többet találkozni velem, amit én nem erőltetek, de akkor miért ír rám mindennap? (állítása szerint nem szokott mindennap ugyanazzal a lánnyal beszélni)
Mindig mindenre kiváncsi,és sokmindent elmond nekem.
Hogy tudnám kitudakolni h akar e még tőlem vmit? megkérdezni nem merem, meg az rámenős lenne szerintem.
Kicsit kétségbe vagyok esve.
19L a férfi 40 éves.
Én ha abszolút semmit nem akarok egy lánytól, akkor nem tartom fent vele a kapcsolatot, pláne nem napi szinten!
45++Ffi
21 évesen elég ritka manapság, hogy egy fiú apa legyen! Pláne, hogy még 25 évesen is a legtöbb még 15 éves agyi szinten van!
nekem volt ilyen kacspolatom .. " kapcsolat " lol
kb. 10 km-re lakott tolem, kocsival, jo munkaval, rengeteg szabadidovel, egyedulallo, se gyerek, se kutya, se macska
allandoan irogatott
talalkozni? azt nem....
kb 3x talalkoztunk, elsore akart, utana irogatott rengeteget de talalkozni nem...
ugy talalkoztunk masodik alkalommal hogy veletlen mikor irt kiderult ugyanott vagyunk Xd
erre varrjatok gombot
en voltam 26, a pasas 45
Nem vagyunk együtt, de már lassan 1 éve ismerjük egymást abból csak párszor szexeltünk.
Lehet megunt :(
Miért nem keresel valaki mást helyette? 19 vagy... pasi meg van millió. :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!