Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak Mire jó? Mikor csinálj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Mire jó? Mikor csináljátok?

Figyelt kérdés
Mire jó a "dry humping"?
2017. nov. 30. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Hello. Mi az, hogy mire jó? Arra, hogy elélvezzek...

Mikor csinálom? Volt, hogy a lány még nem állt készen arra, hogy elveszítse, egyszer pedig olyan szituációban történt v.kivel, amikor megjött neki és szeretett volna v.mi izgatót csinálni még is. És én is élveztem.

2017. nov. 30. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra jó, hogy since it simulates sexual intercourse, helps relieving testosterone induced desires without actual copulation, thus it saves time, is safer, does not require much preparation etc.
2017. nov. 30. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos nem művelik ezt elég sokan, akkor kevesebb hülye lenne..
2017. nov. 30. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, de kom nemtom, hogy mi ez...
2017. nov. 30. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
7%
#4 A szüzek és a balfhaszok így szexelnek.Ruhában..
2017. nov. 30. 19:33
 6/6 anonim válasza:
Nőként nekem is tetszik.
2017. nov. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!