Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeljek a baratnommel es az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeljek a baratnommel es az o baratnojevel harmasba?

Figyelt kérdés
7honapja vagyok egyutt a baratnommel aki az osztayltarsam es van neki egy baratnoje, aki az osztalytarsunk es szeretnenek ketten szexelni velem...tehat a csajom a legjobb baratnoje es en...ezt meg-e lehet banni(marmint nem kulsoseges negativ tapasztalatra gondolok), vagy egy elhalaszthatatlan ajanlat..amugy a baratnomet nagyon szeretem es meg is lepett ezzel nagyon, mondtam gondolkodok rajta, szerintetek? 18L,18L,18F

2019. júl. 9. 20:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy érzed.
2019. júl. 9. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

TOLJAD NEKIK TÖVIG! Én már csináltam ilyet, és nem bántam meg ;)

28F

2019. júl. 9. 20:13
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

riba.ncok vagy qrvak :)

Dontsd el te.... Ha nem zavar, akkor menj bele oszt kesz

2019. júl. 9. 20:13
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
Ha atgondolod neked erre nincs szukseged. Zavard el a mostani nodet. Ha nem gondolod at (es akkor vagy ferfi xd) akkor megb@aszod mindkettot majd 2 honap mulva meg felhozza a csajod h mas f@sszival is akarja meg ugyis megbanod. Allati ez a viselkedes. Nem a tied. 21/f
2019. júl. 9. 20:14
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Hajrá, de mindenképpen vedd fel.

32/f

2019. júl. 9. 20:14
 6/19 anonim ***** válasza:
82%
Én élnék a lehetőséggel. :D Úgysem Ő lesz a feleséged, viszont szerintem kihagyhatatlan. Csak bírd szuflával... ;)
2019. júl. 9. 20:24
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
#3: ha belemegy, akkor ő is ugyanakkora rlbanc vagy curva bácsi.
2019. júl. 9. 20:33
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ennyi idősen van ideje az ilyen dolgoknak.
2019. júl. 9. 20:39
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Tedd vagy ne tedd, ne próbáld.
2019. júl. 9. 20:53
 10/19 anonim ***** válasza:
8%
Akkor leszel cikiben, ha egyiket sem tudod kielégíteni rendesen. Oda kell a tudás meg az energia.....
2019. júl. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!