Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Hogyan reagáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Hogyan reagáltok ha egy férfi beleszól a fogamzásgátlás kérdésébe?

Figyelt kérdés

Nem rábeszélni szeretném, hanem éppen ellenkezőleg, nem akarom, hogy tablettát szedjen, mert sok mellékhatása van.. és nem szeretném kitenni esetleges komplikációknak, illetve féltem a libidóját, stb.

Ő már eldöntötte, hogy szedni fogja, de ennek ellenére szeretném lebeszélni róla, szerintem egyrészt a doki sem adott neki kellő tájékoztatást a lehetséges mellékhatásokat illetően, valamint ő is kissé nemtörődöm módon áll ehhez a dologhoz.

2019. júl. 9. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is beleszol, ő sem engedi és ezért hálás vagyok. Én is bele akartam ugrani egy ilyen döntésbe de lebeszelt róla.
2019. júl. 9. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#7-es a hüvelygyűrű ia ugyan ez, csak nyálkahártyán keresztül, fokozatosan adagolja a hormont. Nem kell tartani a hasmenès ès hányás okozta rizikóktól.

Nekem volt. Nagyon megkínlódtam vele.

Kèrdező!

Attól függ, ki az a fèrfi ès mièrt akar bele szólni.

A te helyzetedben ès indokoddal teljesen jogos. Ès nagyon megindító is.

Szerintem nèzegessetek a neten fogamzás gátló tabik betegtájèkoztatóit. Ezeket nem szokták rendesen elolvasni az emberek. Ha meg igen, akkor már többnyire kezükben a tabletta. Akkor meg már úgy van az ember vele, hogy beszedi, mivel drága is volt, meg XY is szedi, meg sokan mások ès nincs semmi bajuk.

Vagy ajánlom mèg a youtube-n a "hormonmentes" c. csatornát.

Foglalkozik hormonmebtes fogamzásgátlással is a hölgy ès elmondja a saját tapasztalatait a fogámzás gátló szedèsèről.

2019. júl. 10. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!