Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is megőrül azért, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megőrül azért, hogy legalább egyszer lefeküdhessen az ideáljával?

Figyelt kérdés

Alkalmira gondolok ezalatt.

Szóval tudjátok, hogy nem lesz párkapcsolatotok olyannal aki az ideálotok, de megkaphatnátok legalább egyszer egy alkalomra.

Kinek milyen lenne az külső vagy testalkat?

Képet is linkelhettek!

2019. júl. 9. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
110kg felett lévő férfivel. Nagyon izgat a dolog, de még társkeresőn is alig látni.
2019. júl. 10. 00:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem megvolt. :)

130kg tömör szenvedèly. Egyetlen csókjától borzasztóan nedves lettem. Szexkapcsolat volt. Pont olyan volt külsőre mint amit mindig is szerettem volna. Az ágyban is jó volt. Figyelt rám ès lehetett vele kommunikálni. Jellemben sajnos nem illettünk össze. Sokat gondolok rá azóta is. Pedig èvek teltek el.

30N

Valaki írta, hogy eleve az ideáljával jön össze, tehát nem èrti a kèrdèst.

Szerintem olyan nincs, vagy nagyon ritka hogy valaki külsőleg ès belsőleg is tökèletes nekünk. Az összhatás számít. Megszeretjük, aztán válik tökèletessè.

De amikor csak a külső számít, csak a vágyak, az más.

2019. júl. 10. 02:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Hm. Owen Gray...ha egyszer a kezei közé kerülhetnék 😍😍😍
2019. júl. 10. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!