Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex helyett önkielégítés?
Ha mostanában inkább K*verem mint hogy egy jót szexeljek a barátnőmmel az nagy bajt jelez?
Valahogy úgy érzem hogy egyedül vagyok, sokkal nyugodtabb meg minden, a barátnőmmel igazából meg már egy ideje mindig ugyanaz van, megbeszéljük hogy szexelünk, levetkőzik, befekszik mellém az ágyba, össze- vissza helyezkedik, aztán elkezdi mondogatni hogy ő így fázik, gyakorlatilag már itt az elején lehozodok, aztán jön egy misszionárius, de amúgy ő sosem kezdemenyezne semmit hogy váltsunk stb stb neki minden jó, de ha én mondom hogy akkor most jövök hátulról stb akkor lesz hátulról, ott is csak kb felveszi a pózt és kész, nem tudom nekem ez kgy elég érdekes..22/F
Másfél éve vagyunk együtt
Az a baj hogy egyikőtök se szerelmes a másikba , csak megszokásból és unalomból vagytok együtt.
Ennek úgy se lesz jó vége.
Azt jelzi, hogy nagyon nem vagytok egy hullámhosszon az ágyban és úgy tűnik érzelmileg is kezd laposodni a kapcsolat (tedd a szívedre a kezed őszintén, te is tudod így van).
Ha már 1.5 év után ilyen akkor nektek felesleges újabb 1.5 évet együtt tölteni. Raboljátok egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!