Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha társkereső oldalon úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkereső oldalon úgy írok rá minden lányra hogy lenne e kedve egy éjszakásra akkor mennyi az esélye hogy valaki belemegy?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés.....

Én először beszélgetni szoktam mindenről és utána finoman rávezetem a szex témára...

Még olyat is sikerült rábeszélni csak szexre aki komoly kapcsolatot akart :-)

2019. júl. 9. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Ha csak egy kicsit is peched van előbb leszel kitiltva bárhonnan zaklatásért, minthogy elmenjen veled valaki ezzel a stílussal.
2019. júl. 9. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem kicsi, mert nagyon hülyén csinálja. Ha olyat írna rá, hogy "elmenni randizni, tombolni, bulizni, mint ha nem lenne holnap" és ebben benne van, akkor nyitott a szexre

ha nyíltan kérdezed, akkor még csakazértis nemet mondanak, még akkor is ha tetszel nekik, mert ez erkölcsi dolog

2019. júl. 9. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy időben, amikor még fenn voltam love.hu n minden pasitól, aki ilyen kérdéssel jött, megkérdeztem, hogy mennyi ennek a módszernek a sikerrátája. Az átlag kb 200ból egy volt. Jó pár ilyen levelet kaptam, egyik sráccal se találkoztam, pláne nem volt szex. De volt néhány, aki normális szöveggel nyitott, beszélgettünk, és volt szex az első randin. Szóval nálam biztos nem ez a célravezető.
2019. júl. 9. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem

17l

2019. júl. 9. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!