Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér férfiak milyen pózokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér férfiak milyen pózokban dugjanak?

Figyelt kérdés

22 éves, 118kg vagyok :( tudom, sok de étteremben dolgozom.

Tegnap vesztettem el a szüzességem, de nem volt valami kellemes.... Másodpercek alatt fáradok, ha kutyában dugom a nőt

2019. júl. 9. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Látom a témákba beraktad hogy "molettség", nos férfiba nincs olyan hogy molett. Csak a kövér nőket lehet diszkréció és tapintatosság kedvéért molettnek nevezni. Férfiban ez úgy néz ki hogy:

Kövér és pénzes = Nagy maci

Kövér és csóró = Dagadt disznó

Egyébként gondolom lovaglóban azért még megy nem?

Váltogass: kutya, ha elfáradtál akkor lovagló, aztán ha bírod még szuflával akkor misszionárius.

2019. júl. 9. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Ember, én nálad jóval nehezebb vagyok, de órákig bírom a kiképzést, a nő előbb fárad ki...

Te kegyetlenül el vagy puhulva! Ez nem a túlsúly miatt van, hanem mert zéró erőfeszítésből áll az életed alighanem. Érdekes, pedig az étteremben sürgés forgás van...

Ajánlom kezdj erősíteni. Nem fogyási, hanem erősítési célzattal, mert ez rohadt ciki amit leírtál... és a magadfajták miatt előítéletesek a kövér emberek teljesítményével szemben, közben egyáltalán nem húzható rá mindenkire az, amilyen te vagy.

2019. júl. 9. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:

A túlsúlytól. Nem kondid:)

Meg aki el van hízva az nagyon nehezen szánja rá magát hogy eddzeni kezdjen, mert tudja hogy nagyon hosszú az út, és nem érzi magàt kitartónak, a kilók nehezen indulnak meg! Stb.

2019. júl. 9. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
*nincs
2019. júl. 9. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem megadtad a választ magadnak.

Ezt az egy emléket tedd el magadnak, mert több nem lesz.

Szóval ez miatt ne aggódj.

2019. júl. 9. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem is a fogyás miatt de sportolj valamit hogy erősödj.

Nekem több exem is nagydarab volt 110,130kg körül és azért nem fáradtak el percek attól mert van rajtuk felesleg.

2019. júl. 11. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!