Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokban szexeltek rendszeresen?
Figyelt kérdés
Hogyan variáljátok ezeket?2019. máj. 20. 08:10
1/10 anonim válasza:
Kutya, misszió , állva, ülve szemből,f.
2/10 anonim válasza:
Misszionárius, lovagló (ha olyan a csaj), kutyapóz.
3/10 anonim válasza:
Műveletlen vagyok ilyen téren, nem tudom nevén nevezni. A párom ül a heverő szélén, én pedig előtte térdelek. Így szabadok a kezeink, szabadon tudnak kalandozni.
4/10 anonim válasza:
Kutya, lovagló, fordított lovagló, misszionáris
5/10 anonim válasza:
Lovagló, misszionálius, kutya. 18L
7/10 anonim válasza:
Lovagló, kutya. A misszionárius mindig furának érződik, nem tudom miért.
9/10 anonim válasza:
Misszionárius, lovagló
A többi fáj neki
19f
10/10 anonim válasza:
Én a hátamon fekszek, a barátnm a lábaim között térdel, a barátnőm a hátán, én fekszem a lábai között, esetleg 69-nél én alul, ő fölül. (Lány-lány)
Ja, még az egymás mellett fekve is opció, ha csak kézzel játszunk.b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!