Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként nagyon vonzódom a 40+-os pasikhoz. Ez baj?
Nekem nem baj sőt...!
Az a baj hogy nekem a fiatal lányok jönnek be nagyon ! ;)
Ha tudnád hány 40 éves, hasonló gondolkodású nőt du.tam ingyen!
Se gyereke, se kutyája, se macskája, csak egzisztenciája amit nem maga keresett meg!
Értékrendje a béka segge alatt, és siránkozik, hogy senkie nincs, csak ürítőzacskónak nézik :D
Ahogy öregednek, és elvesztik a szépségüket, mennek a süllyesztőbe...
Ahhoz hogy eltartott legyél egy gazdag csávó mellett ahhoz villantani is kell valamit..... minimum annyira jól kell kinézni hogy minden pasi téged akarjon 🤷🏼♂️
Ha így lenne nem itt írogatnál 👍 35F
Jaj de elvagy szállva magadtól kérdező!
Te típikusan az a csaj vagy akinek csak a szája jár,és ha oda menne hozzá egy jól szituált 40es pasi, akkor hebegne habogna, és gyorsan le is lépne.
Nem minden a szűk punci. Azt gyorsan megúnják a pasik. Max 2-3x használnának téged, és utána takarodás van:)
Én azért vonzódom az idősebb pasikhoz mert inteligensek, jó a humoruk, és igazi férfiként viselkednek, és úgy is néznek ki.
Nálad viszont látszik h csak a pénze kell a pasinak.
Ki lenne olyan hülye, h egy ilyen p*csával összejön még egy pár menetre is csak, aki ennyire sötét, és pénzéhes.
Menj inkább dolgozni kiscsillag. Ne a pasikat próbáld megkopasztani!!
Ja am megsúgnám, h az idősebb, és gazdagabb pasiknak eszük is van. Nem fognak eltartani senkit sem!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!