Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként nagyon vonzódom a 40+-os pasikhoz. Ez baj?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 02:41
3/42 A kérdező kommentje:
Nem privátozom. Csak feltettem egy kérdést.Innen nem kell senki.
2019. júl. 9. 02:48
4/42 anonim válasza:
Na lemegyek a pincébe és rágyújtok egy szivarra.
5/42 A kérdező kommentje:
De természetesen az is fontos,hogy gazdag legyen.Ha csórót akarok,akkor a saját korosztályomból keresek.Mivel 175 cm vagyok ezért legalább legyen 180 cm.
2019. júl. 9. 02:52
6/42 anonim válasza:
Kérdező te egy nagy, büdös kamugép vagy 😄
7/42 A kérdező kommentje:
Én elhiszem,hogy ezen sokan felháborodtak majd,de ez van,így érzem.Fiatal vagyok,szűk a puncim,ezt akarják a pasik,akkor viszont nyújtsanak is valamit.Én legalább nem játszom meg magam,mint a legtöbb nő.Tisztában vagyok vele,hogy egy nőnek semmi más értéke nincs,csak ami a lába között van.Lehet megjátszani,hogy másként van,de nem igaz.A friss,szűk puncink az,ami megőrjíti a férfiakat.Dok nő még elhiszi,hogy az esze miatt szeretik.Lehet száz diplomád,akkor se kellesz majd senkinek sem,ha nem vagy szexi.Rh a nagy igazság.
2019. júl. 9. 02:59
8/42 anonim válasza:
Milyen az a dok nő? 😄 doktor nő? 😄
9/42 A kérdező kommentje:
Még mi fog irigyeltem azokat a kitartott nőket,akik "háztartásbeliknek" hívják magukat.Nekik a legjobb az életük.Szülnek gyereket egy tehetős férfinak,aki dolgozik, míg a nők otthon vannak és Cosmopolitant olvasnak.Közben szeretőt is tarthatnak és babysitterrel "növelhetik"a kölyköket.És ez munkának számít,ami király.Én is szeretnék pénzt kapni a semmire.
2019. júl. 9. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!