Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki még örül annak ha egy fiú nem fekszik le mindenkivel?
Vagy ez inkább hátrány? Mert úgy vettem észre hogy a legtöbb lány szemében az a férfi aki sok nővel volt már.
Én nem mentem bele alkamikba, pedig nagy volt a kísértés, én mindig egy szerető lányra vártam. És azt gondoltam hogy örülni fogok annak hogy vele vesztem el. De csak telnek az évek de nő nem jön az életembe. Mostmar úgy érzem hogy ez inkább hátrány.
Annyira rossz hogy nekem nem jött az össze hogy tiniként találjak egy lányt akit szerethetek.
Van olyan nő akinél még előny ez?
jaja, minden vagány, életrevaló lány egy tapasztalatran szűzre vágyik, aki a tündérmesékre építi az érzelmi életét, és fogalma sincs mi jó neki, vagy egy nőnek (mondjuk az ágyban). Nőj fel. Dugj meg 20 csajt, és legalább tudni fogod merre az előre.
Ráadásul mindenki a sikeres férfiakhoz vonzódik, aki más lányoknak is kell. Aki senkinek sem kellett még soha, az kicsit gyanús.. .:D
"Hol lehúztál. 48%-ra. Mert nem szimpi a válasz."
Nem azért, hanem azért mert nem igaz a válasz...
Van igen. Én is jobban szeretem a tapasztaltabb férfiakat, de az nem azt jelenti h mindenkit megd*gjon.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!