Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb pasikat mennyire izgatják a szűz lányok?
Szűz vagyok, de az idősebb pasik jönnek be. Ha bepróbálkozok egy idősebb pasinál, akkor zavarni fogja hogy szűz vagyok?
Itt nem feltétlenül a szüzesség elvételéről van szó, hanem lehetnek azon kívül más dolgok is.
Fiatalabb lányok, akik voltak ebben a helyzetben, várom a tapasztalataitokat.
Mit takar az idosebb? :) Engem izgat
29/F
Ha egy nővel csak szórakozni szeretnék, akkor zavaró, ha pedig olyan, hogy komolyabbat is el tudok képzelni, akkor kifejezetten jó. Feltéve, hogy nem közli, hogy a szüzessége elvesztésével várni akar a házasságig.
Szóval szórakozni nem jó szűz lánnyal, mert őrületig rá tudnak kattanni az emberre. Volt egy szűz lány, akivel pont e miatt nem feküdtem le, azaz nem vettem el a szüzességét, de más módon azért törődtünk egymással. Aztán évekig szenvedett utánam... elkezdte zaklatni azokat a nőket, akik valamit írtak a facebook profilomra, stb. le is tiltottam. Pedig még le sem feküdtem vele. Igaz, pár évre rá azért bepótoltam párszor, akkor már volt barátja, nem volt szűz.
Ucso! Az én ismim, ex barátnőm szűz volt. Egy idősebb pasinak adta oda magát. Nagyon szerelmes lett a pasiba.
Azt úgy bąszott át minket a palánkon...
Hogy baratnővel -aki kiadta magát neki- is meg tudta tenni ...
A pasi meg kitartott mellette, tudta sząrban van. Segitette.
Forr a düh bennem amikor szerencsétlen,naiv kislányoknak irják le a szüziket akiket a csúnya idős pasik csak kihasználnak!😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!