Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idősebb pasikat mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb pasikat mennyire izgatják a szűz lányok?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, de az idősebb pasik jönnek be. Ha bepróbálkozok egy idősebb pasinál, akkor zavarni fogja hogy szűz vagyok?

Itt nem feltétlenül a szüzesség elvételéről van szó, hanem lehetnek azon kívül más dolgok is.

Fiatalabb lányok, akik voltak ebben a helyzetben, várom a tapasztalataitokat.

2019. júl. 8. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar az idosebb? :) Engem izgat

29/F

2019. júl. 11. 15:36
 22/25 anonim ***** válasza:
64%
Kamu
2019. júl. 11. 15:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nővel csak szórakozni szeretnék, akkor zavaró, ha pedig olyan, hogy komolyabbat is el tudok képzelni, akkor kifejezetten jó. Feltéve, hogy nem közli, hogy a szüzessége elvesztésével várni akar a házasságig.

Szóval szórakozni nem jó szűz lánnyal, mert őrületig rá tudnak kattanni az emberre. Volt egy szűz lány, akivel pont e miatt nem feküdtem le, azaz nem vettem el a szüzességét, de más módon azért törődtünk egymással. Aztán évekig szenvedett utánam... elkezdte zaklatni azokat a nőket, akik valamit írtak a facebook profilomra, stb. le is tiltottam. Pedig még le sem feküdtem vele. Igaz, pár évre rá azért bepótoltam párszor, akkor már volt barátja, nem volt szűz.

2019. júl. 11. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:
50%
Kamu szag
2019. júl. 11. 16:03
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ucso! Az én ismim, ex barátnőm szűz volt. Egy idősebb pasinak adta oda magát. Nagyon szerelmes lett a pasiba.

Azt úgy bąszott át minket a palánkon...

Hogy baratnővel -aki kiadta magát neki- is meg tudta tenni ...

A pasi meg kitartott mellette, tudta sząrban van. Segitette.

Forr a düh bennem amikor szerencsétlen,naiv kislányoknak irják le a szüziket akiket a csúnya idős pasik csak kihasználnak!😡

2019. júl. 11. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!