Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A méret a lényeg?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ezt a kérdést most találtam és elgondolkodtatott.
Persze hogy nagyobb! Csak itt az oldalon is letagadják!
Az átlagos hüvelybe nem átlagos méret kell! Annál nagyobb!
Ez hūlyeség. Meg kiváncsi lennék hany nő tudja használni a hüvely izmát!?
Kiváncsi lennék hány kamu nő, meg hanta boy adja itt elő magát.
Én a párom 17/4,5 centisével tökéletesen meg vagyok elégedve.
Nem mennyiségre megyünk, hanem minőségre. Nem nézzük az órát.
Szeretkezünk. És minden alkalommal van orgazmusom.
Előhozakodsz egy csomó számszerű adattal, hogy az átlagos hüvely 15 cm kerületű, az átlagos néger farok nagyobb, mint 7 hüvelyk, meg hogy egyre több nő keres néger férfit magának, de egyik állításodat sem támasztja alá semmilyen értelmes kutatás. Ráadásul az oldal, ahonnét a farokméreteket idézted tele volt néger felsőbbrendűségi kommentekkel.
Ugyan ez jellemező a másik GYIK-es kérdésre, amit linkeltél. Szerintem inkább az a helyzet, hogy frusztrált vagy és komplexusaid vannak.
4,5 nem olyan vastag, ha jól tudom.
És te csak egy vagy a sok közül, lehet, hogy nagyon szűk vagy.
Ha nem a méret számítana, akkor a legtöbb nő ki tudna elégülni.
Internetes felmérés szerint a magyar nők 86%-a meg van elégedve a párja méretével.
Na igen, de ezek a nők próbálták már nagyobbal? Vagy csak ráfogják, hogy jó?
Én férfiként mondom, hogy szerintem nem
19/F
Lelepleztél, frusztrált vagyok.
22 centis a péniszem, viszont a kör kerülete alig több, mint 12 centi.
Igen, jól mértem. Sokáig azt hittem, hogy a méretem elegendő lehet, de már biztosra veszem, hogy nem az. A nők azt szeretik, ha feszíti, kitölti a hüvelyüket a pénisz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ki tudja hány nő van még ilyen helyzetben...
A számszerű adatok pedig valósak a vagina belső körméretéről és arról, hogy vegyesházasságoknál a fehér nő-fekete férfi páros gyakori.
A péniszes adatról nem tudom, hogy valós-e, csak belinkeltem. Azonban az tény, hogy a 17-18 centis hosszúság átlagos náluk, bár azt inkább a körkerület miatt mutattam meg, ha már sokan mondják, hogy a vastagság többet számít. Szóval egy fehér vagina méretügyileg jobban összeillik egy fekete pénisszel, mint egy fehérrel.
A kérdést is azért linkeltem, mert lehet benne valami. Nem tudom, hogy mennyi igaz a felsoroltakból, de úgy tűnik nem téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!