Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM téren miért ilyen sok a kamus?
Előadják, hogy mennyire izgatja őket, de a találkától már félnek. Nekem is volt ilyen szub nőkkel tapasztalatom és több szub nő ismerősömnek volt hasonló, hogy a "dom" nem akart találkozni, vagy épp a találkozóra nem ment el. Utána persze a szokásos többet nem ír verzió.
Mi értelme ennek?
A kezdő szub még beijed, megesik, de a "domoknak" akiknek nem sok félni valójuk van, ők miért?
(nem csúnya nőkről van szó mielőtt erre tippelnétek)
Ahogy itt írták is, a domok jó része azt hiszi, hogy ha pofánvágja a csajt kétszer, meg torokra lő, akkor ő attól dom. De a suboknál is megvan az a jelenség, hogy ha engedi, hogy a pasi összekösse a két kezés és egy kicsit elfenekelje, akkor ő attól sub lett. /Egyébként vicc, hogy mennyire megszaporodtak az ilyenek a "Szürke 50 árnyalata" óta./
Az emberek nem igazán értik meg, hogy a bdsm sokkal többről szól és sokszor sokkal mélyebb bizalom van jelen, egy ilyen kapcsolatban, mint egy simában /azért mégiscsak engedi az egyik fél, hogy a másik azt tegyen vele, amit akar/.
Tény, hogy egy ilyen kapcsolathoz bizalom kell, de az soha a büdös életben nem alakul ki, ha nem találkoztok. Nem kell feltétlenül az első találkozásnál megtörténnie mindennek, sőt...
30/F
Szerintem pedig egy szubnak van akarata, véleménye, elképzelése. Azért van jelleme, még nem álszub.
Én nem térdelek akárkinek, és az sem igaz, hogyha egyszer megtettem, akkor onnantól kezdve a dom bárhogyan rendelkezik velem. Ez a kapcsolódás folyamatos munkát igényel.
Sok férfi azt hiszi, hogyha domnak vallja magát, akkor a Kánaánba érkezett. A nő parancsra szop, pucsít, pluggal a seggében megy bevásárolni, hogy vacsorát főzzön a kanapén terpeszkedő férfinek.
A D/S nem ez. A férfinek ebben a relációban sokkal több feladata lesz, mint a nőnek. Ahhoz, hogy a szub a tiszta vággyal és alázattal a szemében térdeljen előtte, tenni kell.
Szerintem felesleges 1-1 dologra sarkítani a dolgot, ez mindennel kapcsolatban általános emberi tulajdonság. Pl. egy csomó ember ismerkedik csak egónövelés céljából. Ők előadják, hogy egy ilyen-olyan társ kell nekik, erre páran ráharapnak, aztán amikor több lenne a dologból, akkor közlik, hogy bocs, mégsem kell semmi. Egyszerűen sokan szeretnek másokat húzni, hogy azzal elszórakozzanak, másnak adhassák elő magukat vagy valami sikerélményt szerezzenek.
A BDSM-nél az rak rá még egy extrát a dologra, hogy sokan, sokféleképpen képzelik el a dolgot. Van, aki elolvasott valami romantikus könyvet és ennyi. Van, aki néha vágyik egy kis durvaságra. Van, akinél csak a szexben merül ki ez és van, akinél az egész életében. Szóval, nagy a szórás és részben tabu is, szóval sokan képben sincsenek, amíg mások definíciókba próbálnak beleerőszakolni mindent.
Én is beszélgettem már pár kamus szubbal a neten, de sosem úgy kezdtük az ismerkedést, hogy "cső, sub vagy? Ja, akkor dugunk?". Egyszerűen ismerkedtünk, szóba került a szex téma is, hogy kinek mi jön be és próbáltak nagyobbat mondani. Szerintem általában le is lehet venni, hogy ilyenkor csak szavakban nagy a másik.
Azert mert a tanin le is kel tenni valamit az asztalra .. és lehet g a fantáziád jó ... de fingod nincs miről van szó...
Sajnos volt egy pár köröm rossz tapasztalatom így tudom ,hogyan szűrjem a Domocskákat és a Dom-okat
N/bi/Sub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!