Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM téren miért ilyen sok a kamus?
Előadják, hogy mennyire izgatja őket, de a találkától már félnek. Nekem is volt ilyen szub nőkkel tapasztalatom és több szub nő ismerősömnek volt hasonló, hogy a "dom" nem akart találkozni, vagy épp a találkozóra nem ment el. Utána persze a szokásos többet nem ír verzió.
Mi értelme ennek?
A kezdő szub még beijed, megesik, de a "domoknak" akiknek nem sok félni valójuk van, ők miért?
(nem csúnya nőkről van szó mielőtt erre tippelnétek)
Te nő vagy?
Domináns pasit keresel?
én is voltam kezdő dom férfiként, de mégis mertem találkozni, sőt nyíltan fel is vállalni, hogy kezdő vagyok és mi az ami tetszik és mi az ami tabu számomra
ami fura kicsit, hogy kezdőként hamarabb találtam olyat akivel lehetett találkozni is, vagy talán akkor még máshogy tekintettem erre
ha valaki érdeklődik a téma iránt és talál megfelelő partnert akár kezdőként akár tapasztaltabbként, akkor is jobb korrektnek lenni, ha meggondolja magát az ember
Sok ilyen van, minden téren, nem csak a bdsm-nél. Több oka is lehet, de azért azt hozzátenném, hogy ez inkább pasi dolog.
Mondjuk azokat sem értem akik mindig a kezdő domokat fikázzák.
Már bocsi, de a most magukat "tapasztaltnak" mondó domok is voltak egyszer kezdők nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!