Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM téren miért ilyen sok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM téren miért ilyen sok a kamus?

Figyelt kérdés

Előadják, hogy mennyire izgatja őket, de a találkától már félnek. Nekem is volt ilyen szub nőkkel tapasztalatom és több szub nő ismerősömnek volt hasonló, hogy a "dom" nem akart találkozni, vagy épp a találkozóra nem ment el. Utána persze a szokásos többet nem ír verzió.

Mi értelme ennek?

A kezdő szub még beijed, megesik, de a "domoknak" akiknek nem sok félni valójuk van, ők miért?

(nem csúnya nőkről van szó mielőtt erre tippelnétek)

2019. júl. 7. 23:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Nemcsak BDSM, hanem általános női viselkedésminta.
2019. júl. 7. 23:07
 2/17 A kérdező kommentje:
ahogy látom nem csak női
2019. júl. 7. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

Te nő vagy?

Domináns pasit keresel?

2019. júl. 7. 23:10
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem értenek hozzá. Hogyha esetleg a neten láttak már egy-két ilyen "cikket", akkor már azt gondolják sokan, hogy értenek hozzá, pedig nem.
2019. júl. 7. 23:11
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
álalános jelenség ismerkedésnél is amég anoním megy addig mindenki húha aztán mikor jönne a találkozás vagy csak a megszemélyesítés akkor *puff* és el is tűnnek sokan gondolom a BDSM szféra se kivétel.
2019. júl. 7. 23:14
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Én a "domokkal" vagyok mindig így. Mondjuk nem hiszem hogy nevezhetőek domnak. Mégha csak beszélgetek a témában is itt gyk-n valakivel, ő azt mondja mekkora tapasztalt dom, és már több szubbal is van dolga. Aztán az írásából meg egyértelműen látszik, hogy azt sem tudja miről beszél. Néhány pasi azt hiszi hogyha néha elfenekeli a barátnőjét, akkor már dom lesz. Van mikor kikötöm előre hogy nem keresek abban a pillanatban domot, ő ezt meg is érti, de mikor nem akarok vele találkozni, mert full szarságokat ír, és a Bdsm-ben kb csak annyit lát hogy lehet ütni, meg keményen szopatni a csaj, akkor fel van háborodva.
2019. júl. 7. 23:17
 7/17 A kérdező kommentje:

én is voltam kezdő dom férfiként, de mégis mertem találkozni, sőt nyíltan fel is vállalni, hogy kezdő vagyok és mi az ami tetszik és mi az ami tabu számomra

ami fura kicsit, hogy kezdőként hamarabb találtam olyat akivel lehetett találkozni is, vagy talán akkor még máshogy tekintettem erre

ha valaki érdeklődik a téma iránt és talál megfelelő partnert akár kezdőként akár tapasztaltabbként, akkor is jobb korrektnek lenni, ha meggondolja magát az ember

2019. júl. 7. 23:38
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
mindenhol sok a megbízhatatlan.. BDSM fronton meg méginkább, fő ok a bizonytalanság.. mindkét oldalról.. a sub fél, a dom meg saját magában nem bízik.
2019. júl. 8. 02:19
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Mert lehetséges hogy beszélni szeretnek róla, de egy ilyen dologhoz azért kell egy bizonyos fokú bizalom a másik felé, nem akarják idegennel csinálni, de erre találka előtt a nagy "beijedéskor" jönnek rá.
2019. júl. 8. 04:45
 10/17 anonim ***** válasza:

Sok ilyen van, minden téren, nem csak a bdsm-nél. Több oka is lehet, de azért azt hozzátenném, hogy ez inkább pasi dolog.

Mondjuk azokat sem értem akik mindig a kezdő domokat fikázzák.

Már bocsi, de a most magukat "tapasztaltnak" mondó domok is voltak egyszer kezdők nem?

2019. júl. 8. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!