Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti használtatok már spermát étkezési célra?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 15:56
1/8 anonim válasza:
Gondoltad, hogy ott van a tojás és a majonéz között a hűtőben?
Nem, nem használom étkezési célra.
2/8 anonim válasza:
frissen fogyasztottam már naturban
3/8 anonim válasza:
Nem. Miért te a sajátos igen ? Elvégre tele van Vitaminnal hát egészségedre...
Vagy ez csak a tipikus pasi duma h a csajok le nyeljék na jó egyébként igen van benne egy csomó vitamin. De nem azért h mi lányok meg zabáljuk hanem azért hogy ha megtermékenyítesz egy petesejtet akkor egészségesen kezdjen el a sejt fejlődni...
Ennyi
5/8 anonim válasza:
Mégis miféle elmeháborodott csinál ilyet, de most komolyan normális vagy, eszem megáll...
MINEK RAKOD A MAJONÉZT A HŰTŐBE!? AZ NEM IS IGÉNYEL HŰTÉST EGYES VÁLASZOLÓ!!!
6/8 anonim válasza:
Én beszélgettem olyan csajjal aki lovakat szopott le, aztán a fél literből ivott ahogy kiverte a lónak, azt mondta édeskés, gyűjtött is össze üvegbe, mert ahogy tapasztalta jót tesz a bőrének... végül is a ló lucernát eszik... az meg gyógynövény......
7/8 anonim válasza:
Csakis frissen szeretem egy kis FA.SZAsalátával. 🙂
8/8 anonim válasza:
Biztos nem használnám fel ételekhez. Szopásnál persze lenyelem, de ha mondjuk belegyűjteném valamibe, az már kizárt hogy felhasználjam "étkezési célra" :D Max bőrápolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!