Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak minimum hány éves lánnyal jönnének össze?
Figyelt kérdés
Tényleg tetszenek nekik a fiatalok is?2019. júl. 7. 13:38
21/35 anonim válasza:
En akar 16-tal is, ha erett.
29/F
23/35 Bummer válasza:
Én bármennyi idős leszek, 17-18 belefér ha találunk összhangot. (Mindig így volt).
35F
25/35 anonim válasza:
Szeretőm most 32, én 16 vagyok. 😀
26/35 anonim válasza:
18 :) az a biztos, abból jogilag nem lehet gond....elvileg ;)
27/35 anonim válasza:
14tol?? Csak mondom, ha nem múlt el az egyik fél 18, a másik meg a fölött van, az már durván büntethető. Egy 14-17 éves lány még azt se tudja, mit akar. Csak biztos jó buli lesz egy idősebb faszival. Nem tudom megérteni, hogy hogy lehet egy állítólagos felnőttnek ennyi esze. Nem véletlenül 18 a korhatár.
28/35 anonim válasza:
39 vagyok a lány most töltötte be a 14et
29/35 anonim válasza:
27-es, ebben tévedsz, Amerikában talán így van, de Magyarországon 14 éves már szexelhet akár a 70 évessel is.
Erkölcsi fertő? Igen.
Illegális? Nem.
30/35 anonim válasza:
Volt már 14 éves barátnőm, de rájöttem komoly kapcsolatra nem valók csak szexre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!