Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért jár a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért jár a fiatal férfiak egy része hivatásos nőkhöz?

Figyelt kérdés
Miért látják ezt jobbnak, mint barátnőt keresni? Mégis csak más, ha találnak egy lányt, akivel lelkileg is passzolnak.
2019. júl. 7. 11:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Mert sokkal jobb prostihoz menni mint egy szűzikehez aki még csak nyavajog vagy olyan lánnyal aki válogat és ugyancsak penzehes!!
2019. júl. 7. 12:05
 12/21 anonim ***** válasza:
19%

Mert a közösülésre egy tranzakcióként tekintenek, és nem érzelmek, hanem ösztönök vezérlik őket.

A legnagyobb, legsunyibb kamu a világon, hogy a nők miatt van ez. Az összes történelmi korszakban akartak a férfiak prostizni, és természetes volt számukra a prostizás, még akkor is, amikor a feleségeik tényleg csak értük éltek.

Friss házas férfiak, családapák, meg "boldog párkapcsolatban élő" férfiak is ugyanúgy fizetnek a b aszásért, mint tipikus Luzer Ferike, aki nem tud/nem akar csajozni, de szentül meg van győződve arról, hogy pénzért beletörölni a farkát egy hozzá nem vonzódó nőbe ér bármit is.

"jaaaaj de ha a párom mindig odaadná a punciját amikor kérem, akkor nem lennék rászorulva hogy fizetős nőkhöz járjak" / "ha egy párkapcsolatban a nő mindig bólogatna mindenre amit mondok, és nem lenne önálló akarata, hanem felismerné, hogy én vagyok a domináns, akkor akarnék kapcsolatot és nem szorulnék prostikra :(" / "csak azért bérlek ki női testeket használatra, mintha ez normális dolog lenne, mert amúgy nem jutok puncihoz".

Ösztönlény dumák... A társadalom ezen területére még nem tört be a civilizáltság, és nincs is rá igény.

2019. júl. 7. 12:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Lazy, nomen est omen!

A nők nagyon kevéssel beérik: légy kedves velük, tiszteld őket, ami szép-jó van bennük, azt vedd észre és mondd is ki, éreztesd velük, hogy vonzónak találod őket. És a legfontosabb: mindez szívből jöjjön, ne alakoskodás legyen, mert nagyon hamar megérzik, ha csak dugni akarsz.

Vagy tényleg legyél szívdöglesztő és gazdag pasi, de ezt nem is kell mondanom, mert ha az lennél, nem írtál volna ilyet. ;-)

Ja, és ha az utóbbi lennél, akkor sose lehetnél biztos abban, hogy nincs-e a közelben egy nálad egy kicsivel még szívdöglesztőbb pasi, akivel a nőd meg fog csalni. Azok olyanok.

2019. júl. 7. 12:18
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Olcsóbb,egyszerűbb,kényelmesebb.
2019. júl. 7. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

"A nők nagyon kevéssel beérik: légy kedves velük, tiszteld őket, ami szép-jó van bennük, azt vedd észre és mondd is ki, éreztesd velük, hogy vonzónak találod őket."

Mondd csak, milyen anyagot használsz? Kellene belőle neke4m is.:)

2019. júl. 7. 12:40
 16/21 Lazy Lover ***** válasza:
37%
13 hol vannak ezek a nők? mert még életemben nem találkoztam velük...
2019. júl. 7. 12:58
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert könnyebb és gyorsabb. Ugyanúgy működik mint a netes kaja szállítás. Egyszerűbb egy ismert oldalon megrendelni a kész kaját, mint most a városban keresgélni éttermeket, hol milyen a kaja. Ugyanez van a prostikkal is. Egy telefonhívás és már le is van tudja a szex.
2019. júl. 7. 13:42
 18/21 anonim ***** válasza:

#13 Ugye te nő vagy?

Mert csak azok tudnak ilyen hamis tanácsokat adni.

2019. júl. 7. 14:22
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem mindenki ugyanazért jár. Néhány eset amiért egyesek csinálják:

1. Nincs más lehetősége a szexre

2. Olyan dögös nőkkel szeretne szexelni amilyeneknél amúgy nem lenne esélye

3. Össze tud hozni szexet, de nincs kedve a sok munkához. Egy prostinál nem kell játszmázni a kamatyoláshoz

4. Van aki a mennyiségre megy, szeretne minél több nővel lefeküdni. Nyílván pénzzel a legegyszerűbb és a leggyorsabb.

5. Vannak olyan igényei amiket barátnőtöl nem biztos, hogy megkaphat

6. Nem akar barátnőt, csak néha szexet. Úgyhogy időnként fizet és ürít.

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

Ami engem illet, még nem kezdtem el örömlányokhoz járni, de már régóta tervezek (max 20 évesen le kellett volna kezdenem). Elsősorban az első és második pont miatt. De egy kicsit a negyedik miatt is, mert sok lemaradást szeretnék pótolni.

30F

2019. júl. 7. 19:19
 20/21 Bummer ***** válasza:

Én is voltam fiatalabb koromban, a társaságnak normális volt, internet még nem volt, "bevett szokásnak" számított így mentem a szokások után, akkor is ha csajozni is tudtam.

Azt kell hogy mondjam, az a pár alkalom nekem kellemes emlék, mert akikkel én így találkoztam nem csak egy pénz alapú szex lett, hanem jó tapasztalat is. Lehet csak szerencsém volt, de mint tinédzsernek, azok a húszon éves nők nagyon jó dolgokat adtak át, testileg és szóban is és sokat tanultam belőle.

Én nem bánom, örülök hogy megismertem őket és büszkén emlékszek rájuk név szerint. :)

35F

2019. júl. 7. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!