Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek találhatok olyan...

Szerintetek találhatok olyan hétköznapi fiatal számomra is vonzó lányt, aki szexelne velem pénzért, de amúgy nem hivatásos?

Figyelt kérdés
Már nem vagyok szűz, de valahogy csak egyszer sikerül eddig olyan csajjal együtt lennem, aki pont az esetem volt, azt leszámítva minden csaj, akivel voltam csak azért volt velem vagy én vele, mert nem kellettünk másoknak. Vagyis magyarul csúnyák vagyunk. Sok szép, vonzó fital csajt látok, de tudom ezek sosem dugnának velem, sőt szóba sem feltétlen állnának velem, mert hát ők is csak a szépre mennek, ez érthető. De olyan izgató, milyen lehet szexelni számomra is vonzó igazi nővel!
2014. dec. 9. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem találhatsz, de ha ezt neked megteszi, hogy veled lefekszik pénzért, onnantól a véleményem szerint beállt a 'hivatásosok' közé.
2014. dec. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!