Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, hogy nem akarok irányítan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy nem akarok irányítani? (L)

Figyelt kérdés

Párom mindig nyúz a lovagló pózzal, de én utálom. Egyszer kipróbáltuk, Ő élvezte, de nekem nagyon rossz volt. Frusztrál az egész helyzet, nem tudom miért.

Semmi mással nincs problémám szex terén, szeretem orálisan kényeztetni, nyitott vagyok sokmindenre, nem fáj a fejem stb. de ez az egy póz teljesen elveszi a kedvemet.

2019. júl. 6. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha csak ennyire mondanál nemet, biztos hogy nem problémáznék rajta. :))

30/F

2019. júl. 6. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz

Ha a párod nem érti meg hogy neked az a póz nem okoz örömöt sőt rossz neked akkor hagyd a fenébe mert egy pöts

2019. júl. 6. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Van olyan póz ami neki nem a kedvence nem esik jól neki de te élvezed?

Ha van na akkor próbáld rá erőltetni kíváncsi lennék hogy állna a szája

2019. júl. 6. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Én kimondottan utáltam a lovagló pózt az elején, de aztán rá éreztem az ízére és azóta a legeslegek közé tartozik nekem ez a póz. Pedig el se tudtam képzelni hogy én valaha szeretni fogom.

Ugyhogy ne add fel ennyit tudok mondani.

L

2019. júl. 6. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
lusta vagy egyszerűen lovagolni az a baj. azt akarod pasid dugjon téged te meg ne csinálj semmit.
2019. júl. 6. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a lustaságról szól

Mert lovaglóban egy máshogy hatol be és az fájdalmas is lehet .

A másik hogy minden pózban lehet aktív egy lány

A pasinak még nem csak annyi a dolga h felálljon.

Szóval mondjam azt h a pasi lusta dugni ?

2019. júl. 6. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Fogalmi zavar. A lovaglásban nem feltétlen te irányítasz.

A gáz az ha nem tudod megbeszélni a pasiddal. Ha pedig a pasid nem tudja megérteni akkor a pasid a gáz.

2019. júl. 7. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként a druszának igaza van. Lehetsz úgy is felül, hogy nem te irányítod a dolgokat... csak guggolj fölé... én imádom azt is, mindent is lehet látni... :D
2019. júl. 7. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!