Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy nem akarok irányítani? (L)
Párom mindig nyúz a lovagló pózzal, de én utálom. Egyszer kipróbáltuk, Ő élvezte, de nekem nagyon rossz volt. Frusztrál az egész helyzet, nem tudom miért.
Semmi mással nincs problémám szex terén, szeretem orálisan kényeztetni, nyitott vagyok sokmindenre, nem fáj a fejem stb. de ez az egy póz teljesen elveszi a kedvemet.
Hát ha csak ennyire mondanál nemet, biztos hogy nem problémáznék rajta. :))
30/F
Nem gáz
Ha a párod nem érti meg hogy neked az a póz nem okoz örömöt sőt rossz neked akkor hagyd a fenébe mert egy pöts
Van olyan póz ami neki nem a kedvence nem esik jól neki de te élvezed?
Ha van na akkor próbáld rá erőltetni kíváncsi lennék hogy állna a szája
Én kimondottan utáltam a lovagló pózt az elején, de aztán rá éreztem az ízére és azóta a legeslegek közé tartozik nekem ez a póz. Pedig el se tudtam képzelni hogy én valaha szeretni fogom.
Ugyhogy ne add fel ennyit tudok mondani.
L
Ez nem a lustaságról szól
Mert lovaglóban egy máshogy hatol be és az fájdalmas is lehet .
A másik hogy minden pózban lehet aktív egy lány
A pasinak még nem csak annyi a dolga h felálljon.
Szóval mondjam azt h a pasi lusta dugni ?
Fogalmi zavar. A lovaglásban nem feltétlen te irányítasz.
A gáz az ha nem tudod megbeszélni a pasiddal. Ha pedig a pasid nem tudja megérteni akkor a pasid a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!