Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok 18-20 centi körüli farok van, vagy csak ezen az oldalon kamuznak sokan?
Ezek csak trollok.
És az átlagot honnan lehet tudni?
Nekem még életemben nem mérte senki merevedéskor, tehát a statisztika sem lehet annyira pontos. (0,4 m hossz, 0,1 m átmérő)
18 cm tényleg átlagos méret egy mai 185-190 cm körüli, serdülőkora kezdetétől aktívan sportoló fiatalnál. Persze ma sok fiatal sport nélkül, kütyüket nyomkodva nő fel, na nekik tényleg nem lesz ekkora, szimplán azért, mert a sporttal terhelt szervezetben magas állandóan a tesztoszteron.
A csajok meg jellemzően azért találkoznak nagyobb intimméretekkel, mert fiatalkorukban 90%-uk leggyakrabban a srácok legsportosabb 10-20%-ával dug, csak ritkán "komoly kapcsolatra" (akitől több megbecsültséget temélnek) keresnek szolidabb srácot, akiről aztán rögtön megállapítják, hogy hiába rendes velük, a sportos srácokhoz képest rossz velük a szex...
3 as szerintem ez nem igaz. Egyrészt a magasság és a pénisz méret között nincs összefüggés. Meg a sporttal sem függ össze.
Én 190 cm vagyok, sportolok már 8 éves korom óta rendszeresen és 15 cm.
Nem ugyan a sportolgatás, mint a versenysport.
Ha évközben heti 5 nap van 2,5 órás edzésed (első fél órából 5 perc bemelegítés, utána 20-22 perc alatt 5 km futás, majd pár perc pihenés), iskolai szünetben heti 12 (max. 3 hetet kihagyhatsz), az teljesen más szint, mint ha csak elsportolgat valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!