Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egy 44...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 44 éves férfinak mániákusan a 15-20éves lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 00:55
1 2 3 4
 21/35 Ibiza2019 ***** válasza:
50%
Megérkeztek a féltékeny és csalódott 30+ nők ide :) jöhet a lepontozas. Mert ő is fiatalabbnak érzi magát. Nem hiszem ha egy 40 éves férfinak van egy 20 éves csaja az pedofília....hány csalódott nő van itt ... istenem. Mikor ti 30 évesen kerestel egy 50-60 éves papat mert porscheban akartok cabriozni a 40 fokban vagy büdös a munka vagy inkább a luxus kell, akkor az teljesen rendben van ugye. Na hagyjuk már.... Nem kell a Duma...
2019. júl. 5. 07:43
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Mivel egy 44 évesről van szó, mi lenne ha nem foglalkoznál vele? Ha meg a férjed az... dobd ki, vagy nyújts többet, mint egy tini /nem nehéz.../.

30/F

2019. júl. 5. 07:43
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti!

Én nem mondtam,hogy pedofília.

Tisztában vagyok a jelentéssel.

Igen,persze vannak sugardaddy vádászok is,ez tény.

A kérdező nem gondolom,hogy ilyen,mert akkor egy jóval idősebbnél próbálkozna.

Itt nem az anyagiakon van a hangsúly,hanem inkább azon,hogy milyen közös érdeklődése lehet egy tinilánynak egy apja korú pasival.

Mellesleg a pasi is egyre öregebb lesz,kérdező.

1-2 év és egy tinilány sem fog már vele szóba állni.

50 feletti pasi egy tinilánynak már nagyapa.

2019. júl. 5. 07:49
 24/35 Ibiza2019 ***** válasza:
25%

Pedig akkor ajánlom, hogy nézzétek körbe a világba. Mindenki olyan pc lett a fiatal fiúkak között. Pávák, metroszexualisak divatbiszexek stb.... Talán abba belegondoltal hogy egy 30 feletti férfi olyat tud nyújtani amit egy huszonéves még hírből sem hallott. Nem csak az ágyban l.

Kinyitja a kocsiajtot, akad tolja a széket egy étteremben stb. Amíg a 20on éves fiúknak az a legfontosabb hogy áll a hajuk. Elnézést a kivételtől......

2019. júl. 5. 08:00
 25/35 Ibiza2019 ***** válasza:
50%
És akkor még abba bele se mentem, hogy nem valami imponáló mikor az anyuci a szomszéd szobában tvzik és úgy kell szexelni... Szóval nem...nem pedofília...és a lányok szemszoge is teljesen érthető.
2019. júl. 5. 08:04
 26/35 anonim ***** válasza:
74%
Én 40 f vagyok és azért 17 től felfelé, de nekem a huszon éves lányok is bejönnek és ha tini nem a bőre miatt hanem a gondolkodásmód miatt..
2019. júl. 5. 08:10
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
#27 jól teszed . Addig told a szekeret amíg lehet.
2019. júl. 5. 08:13
 28/35 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes, hogy annyi az okos szakértő itt, hogy csak na. Egy aprócska baj van! Aki pedofilozik, olvasson már utána, hogy mit is jelent a pedofilia valójában!? Nem baj, ha valaki sötét, mint a néger arca az alagútban, de nem kellene reklámozni is a tudatlanságotokat.

Egyébként pedig azért, mert imádjuk a fiatal, feszes testet. A lányok meg imádják, ha egy férfi veszi őket kezelésbe, aki velük is törődik, nem csak a saját maga élvezete. Majd ha felnőttök megértitek ti is!

48Ffi

2019. júl. 5. 11:48
 29/35 anonim ***** válasza:
75%
#29 Nem pedofil mondjuk azt...De akkor sem normalis az aki 15-16 eves kislannyal akar szexelni. O meg gyerek. Csak most fejlodik a szemelyisege. A torodest nem kell idosebb pasitol kapni. Ehhez hogy jon ide h Ti a feszes testet szeretitek? 30 eves nonek is lehet feszes. 28/F
2019. júl. 5. 13:40
 30/35 anonim ***** válasza:
80%

De egy 20-as,30-as nő test bőven feszes még.

Nem értem mire gondolsz.

Egy 10-en éves lány még ki sincs fejlődve rendesen.

Oké persze vannak elhanyagoltak is,de akit egy 30-as bomba nő visszautasít,azt a tinilány is jó eséllyel.

Max szűkebb lehet,de ez sem feltétlen igaz.

2019. júl. 5. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!