Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 44 éves férfinak mániákusan a 15-20éves lányok jönnek be?
Mivel egy 44 évesről van szó, mi lenne ha nem foglalkoznál vele? Ha meg a férjed az... dobd ki, vagy nyújts többet, mint egy tini /nem nehéz.../.
30/F
Utolsó előtti!
Én nem mondtam,hogy pedofília.
Tisztában vagyok a jelentéssel.
Igen,persze vannak sugardaddy vádászok is,ez tény.
A kérdező nem gondolom,hogy ilyen,mert akkor egy jóval idősebbnél próbálkozna.
Itt nem az anyagiakon van a hangsúly,hanem inkább azon,hogy milyen közös érdeklődése lehet egy tinilánynak egy apja korú pasival.
Mellesleg a pasi is egyre öregebb lesz,kérdező.
1-2 év és egy tinilány sem fog már vele szóba állni.
50 feletti pasi egy tinilánynak már nagyapa.
Pedig akkor ajánlom, hogy nézzétek körbe a világba. Mindenki olyan pc lett a fiatal fiúkak között. Pávák, metroszexualisak divatbiszexek stb.... Talán abba belegondoltal hogy egy 30 feletti férfi olyat tud nyújtani amit egy huszonéves még hírből sem hallott. Nem csak az ágyban l.
Kinyitja a kocsiajtot, akad tolja a széket egy étteremben stb. Amíg a 20on éves fiúknak az a legfontosabb hogy áll a hajuk. Elnézést a kivételtől......
Érdekes, hogy annyi az okos szakértő itt, hogy csak na. Egy aprócska baj van! Aki pedofilozik, olvasson már utána, hogy mit is jelent a pedofilia valójában!? Nem baj, ha valaki sötét, mint a néger arca az alagútban, de nem kellene reklámozni is a tudatlanságotokat.
Egyébként pedig azért, mert imádjuk a fiatal, feszes testet. A lányok meg imádják, ha egy férfi veszi őket kezelésbe, aki velük is törődik, nem csak a saját maga élvezete. Majd ha felnőttök megértitek ti is!
48Ffi
De egy 20-as,30-as nő test bőven feszes még.
Nem értem mire gondolsz.
Egy 10-en éves lány még ki sincs fejlődve rendesen.
Oké persze vannak elhanyagoltak is,de akit egy 30-as bomba nő visszautasít,azt a tinilány is jó eséllyel.
Max szűkebb lehet,de ez sem feltétlen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!