Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 44 éves férfinak mániákusan a 15-20éves lányok jönnek be?
Azért,mert azokat könnyebb hülyíteni.
Tetszik neki a naivságuk,na meg ahogy előttem írta valaki másik opció,megragadt azon a szinten,csak a teste öregedett,az elméje nem.
Nagyon sok ilyen ember van,aki elmúltak már bőven 40 évesek,de viselkedésük olyan,mint egy óvodásé.
Nem tanultak semmit,nem fejlődött a személyiségük semmit.
15 éves is nézhet ki 20-nak és 20 is 15-nek.
És felejtsétek már el ezt a pedofil dumát, mert nem azt jelenti. Egy 30-as nő is lehet feszes bőrű, meg szűk puncijú, de ahhoz már valamit tennie is kell. A legtöbb 16-17 éves meg koránál fogva még olyan.
(A bővebb családban van olyan, hogy a férj 25 évvel idősebb az asszonynál és teljesen jól megvannak már 25 éve.)
Hú de megy az általánosítás ...:D
Azért is mert egy 16 éves még bekajál minden szar dumát . A 30 éves nőnek viszont már esze is van :D
Ha egyről van szó, akkor kérdezd meg tőle, ha többről akkor ne általánosíts!
Nekem például nagyon minimum a kb.25...,alatta már kislány...
f44.
#13 kérdező : ha te valóban 30-as nő lennél és lenne egy csepp eszed és a tested is olyan jó lenne akkor nem foglalkoznál vele hogy mire gerjed egy nálad idősebb pasi , hanem egy hozzad illő fsza férfival lennél, ha pedig a férjed ez a bizonyos 44 éves , és ilyen dolgai lennének téged rég elváltál volna....és szinten kerestél volna egy normális felfogásut...
#17 azért ezt hagyjuk már hogy ahogy öregszik úgy lesz jobb az alakja és szebb a bőre... nyilván rengeteg igénytelen tini van aki azt hiszi hogy a fiatal kora elég mindenhez vagy ha kirakja magát , de ugyan ez igaz a 30-as nőkre is .
Kivéve ha tudja hogy másképp nem tudná felhívni egy férfi figyelmét ahogy a kérdező is. Különben nem vergődne itt és nem akarna felnőtt nőként tinikkel versenyezni!
Ahogy előttem írta valaki.
Attól,mert valaki fiatal még nem egyenlő azzal,hogy jól is néz ki.
Sok elhízott tinilány van.
Többnyire sportolni is olyan 20-as évektől kezdenek az emberek,amikor megállnak a fejlődésben,elkezdenek hízni,nem lehet annyit enni,mint korábban,stb.
Csak a fiatalságra alapozni elég gáz.
Én 31 éves férfi vagyok,de olyan 25-nek szoktak nézni max.
Még van olyan 25 éves,aki 35-nek néz ki,annyira lestrapált.
Gondolom a kérdező nő sem elhanyagolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!