Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ilyen 8-10 percig bírom a szexet egyhuzamban, az milyennek számít?
Figyelt kérdés
Tehát úgy értem, hogy addig folyamatosan jár a péniszem a punciban ki-be.
Komoly válaszokat légyszives.
22F
2019. júl. 4. 09:55
11/23 anonim válasza:
Ha tartalmas az előjáték, akkor nekem sokazor elég a 10-15 perc. Ha a vágy hevében ugrunk egymásra minimális előjáték után, akkor nem ritkán kell a 25-30 perc is. Az én párom se bírja mindig addig, amennyi idő nekem szükséges lenne, de akkor megoldjuk máshogy. 28/l
12/23 anonim válasza:
Ez nagyon rossz arány azt nézve hogy milyen fiatal vagy!
13/23 A kérdező kommentje:
13: Ok, leírod, hogy szerinted mi a jó?
2019. júl. 4. 11:23
14/23 anonim válasza:
Férfi vagyok, de leírom a tapasztalatomat.
Ha az aktuális partnernek nem elég, 8-10 percet kb fizikai erőtől-kedvtől függően végtelenre lehet bővíteni úgy, hogy egyszerűen megállsz időben (ne a legutolsó pillanatban, mert akkor tapasztalatom szerint már nehéz kemény menetet összehozni utána). Akkor lesz 8-10 perc, 1 perc szünet, megint 8-10 perc, stb stb. Közben nyalhatsz, vagy simizheted, hogy ne csökkenjen a lány kedve.
Sosem értettem ezt a "csak eddig bírom" dolgot. Én sem vagyok egy lepedőakrobata, de akkor élvezek el, mikor akarok. Ha még nem akarok, de nem bírom, megállok picit, és kész...
15/23 anonim válasza:
én nem is akrok olyat aki sokat szexel egyszererre, nekem a 8-10 perc bőven elég, mi a tv műsor reklámjában, bár picit a filmbe is belemegy , de letudjuk és nagyon jól megvagyunk, mert a testi összebujás is a lényeg
16/23 anonim válasza:
Ha jo hosszu az előjáték akkor teljesen jo egy ilyen idotartalmu szex, viszont ha keves akkor nekem tobb ido kellene.
17/23 anonim válasza:
Ha van kellő előjáték akkor pont jó.
24 l
19/23 A kérdező kommentje:
Elfogadom természetesen aki azt írja, hogy ez nem elég, viszont azt megköszönném, ha azt is megirna akkor, hogy szerinte min mennyi lenne az ideális.
2019. júl. 4. 14:22
20/23 anonim válasza:
+1 14-es. Megoldás kb minden helyzetre, és nem egy nagy szám alkalmazni. Ha a csajnak elég a 8-10 p, akkor is, ha nem, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!