Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek szerintetek mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek szerintetek mennyi ideig tartó isneretsèg után èrdemes szeretkezni egy fèrfival?

Figyelt kérdés
Elnèzèst a naív kèrdèsèrt.Nem vagyok fiatal ,ès több kapcsolatom volt már,de most kicsit bizonytalan lettem. Pontosabban minèl idősebb annál megfontoltabb.Èvek óta gyermekkoromból ismerem az illetőt,ès másfèl hónapja csapja a szelet intenzíven.

2019. júl. 3. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mehet a menet.

28/N

2019. júl. 3. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek normális dolog - e idősebb korban,ha több időt várok arra,hogy legyen szeretkezès.
2019. júl. 3. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem normális!

Első randin kufírccc!

2019. júl. 3. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, ha több időt vársz.

Ha én idős lennék, hónapokat várnék.

32/N

2019. júl. 3. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem tudjuk hány éves vagy, azért nem tudok véleményt mondani. Inkább várj még
2019. júl. 3. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó. Álltalában érezni szoktuk h mikor van az a pont mikor már érzem h készen állok a pasival a szexre.
2019. júl. 3. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
Adj még neki 5-6 évet, bizonyítsa be, hogy tényleg komolyak a szándékai.
2019. júl. 3. 23:27
 8/10 anonymousreview60 ***** válasza:
49%
Oké hogy az első randin nem fekszel le, de utána mi a fenére vársz? Több hónapja csapja a szelet. Az ekvivalens 1-2 randival. Mire vársz?
2019. júl. 6. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem addig várj míg jól esik :)

Pár hónap szerintem ideális lehet, attól függően milyen gyakran találkoztok és mennyire ismeritek már egymást úgy igazán.

2019. júl. 19. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy régi ismerőssel, akivel vonzódtok egymáshoz mire vártok még.

Ha pedig nem akarsz vele lenni, kedvesen, de határozottan hozd tudomására, hogy te nem tudsz úgy tekinteni rá.

2019. júl. 19. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!