Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek szerintetek mennyi ideig tartó isneretsèg után èrdemes szeretkezni egy fèrfival?
Figyelt kérdés
Elnèzèst a naív kèrdèsèrt.Nem vagyok fiatal ,ès több kapcsolatom volt már,de most kicsit bizonytalan lettem. Pontosabban minèl idősebb annál megfontoltabb.Èvek óta gyermekkoromból ismerem az illetőt,ès másfèl hónapja csapja a szelet intenzíven.2019. júl. 3. 21:47
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek normális dolog - e idősebb korban,ha több időt várok arra,hogy legyen szeretkezès.
2019. júl. 3. 21:49
3/10 anonim válasza:
Nem normális!
Első randin kufírccc!
4/10 anonim válasza:
Szerintem normális, ha több időt vársz.
Ha én idős lennék, hónapokat várnék.
32/N
5/10 anonim válasza:
Hát mivel nem tudjuk hány éves vagy, azért nem tudok véleményt mondani. Inkább várj még
6/10 anonim válasza:
Ez változó. Álltalában érezni szoktuk h mikor van az a pont mikor már érzem h készen állok a pasival a szexre.
7/10 anonim válasza:
Adj még neki 5-6 évet, bizonyítsa be, hogy tényleg komolyak a szándékai.
8/10 anonymousreview60 válasza:
Oké hogy az első randin nem fekszel le, de utána mi a fenére vársz? Több hónapja csapja a szelet. Az ekvivalens 1-2 randival. Mire vársz?
9/10 anonim válasza:
Szerintem addig várj míg jól esik :)
Pár hónap szerintem ideális lehet, attól függően milyen gyakran találkoztok és mennyire ismeritek már egymást úgy igazán.
10/10 anonim válasza:
Egy régi ismerőssel, akivel vonzódtok egymáshoz mire vártok még.
Ha pedig nem akarsz vele lenni, kedvesen, de határozottan hozd tudomására, hogy te nem tudsz úgy tekinteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!