Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétises fiúk! Szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises fiúk! Szeretitek ha a lábnak van szaga, vagy az elrettent? 19/L

Figyelt kérdés

2019. júl. 3. 10:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az én barátomat izgatja a lábszag, izzadt talpak, csalódott hogy még ilyenkor sem elég büdös a lábam.
2019. júl. 3. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy igazi lábfetisisztát nem elrettent, hanem erre izgul. Ez van, el kell fogadni. Hozzátartozik az élményhez. Vagy gondolod, hogy az, aki szereti a talpadat nyalni, a szagtól majd elretten?

Egyedül akkor van gáz, hogyha tényleg nagyon erős szaga van, mert mondjuk napokig nem fürödsz. Egyszer találkoztam ilyen csajjal, egyszerűen undorító volt. De ez nem az az eset, amikor mondjuk kihúzod a lábad a cipőből, vagy a harisnya miatt van erősebb illata.

2019. júl. 3. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy mielőtt bármi történne egy ápolt nő (és férfi) elmegy és letusol.

Számomra elég taszító amit mondasz, pedig perverz vagyok.

26F

2019. júl. 3. 15:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ne hordj ossze minden hulyeseget. Undorito ha van szaga. Baratnom labat szigoruan csak furdes utan kenyeztetem! Vagy Te szereted a budos puncit?
2019. júl. 3. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
43%
#14 A 12-es tényleg nem hord össze hülyeséget, van akinek az tetszik ha izzadt, büdös, bármilyen meglepő.
2019. júl. 3. 16:17
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 "Egy igazi lábfetisisztát nem elrettent, hanem erre izgul. Ez van, el kell fogadni. Hozzátartozik az élményhez. Vagy gondolod, hogy az, aki szereti a talpadat nyalni, a szagtól majd elretten?"

Az igazi lábfetisiszta nem ettől függ. Általánosít mintha mindenki ilyen lenne! Azért hiszik azt h abberáltság ez.

2019. júl. 3. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:
En nagyon szeretem
2019. júl. 3. 16:26
 18/19 A kérdező kommentje:
En a termeszetes labszagra gondoltam. Nem a nap vegire.
2019. júl. 3. 16:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem, akár egy nap végit, a nagyon erős ápolatlant viszont én sem. Meg akkor csak masszirozgatnám, illetve kicsit szagolgatnám, de ehhez azért kell hogy a lány is elfogadja hogy semmi kinos nincs benne, nem nyalogatnám és puszilgatnám, azt fürdés után, normális keretek között. Viszont ha retkes azt egyáltalán nem szeretem, tehát csak zokniból, vagy harisnyába kicsit izzadt, de nem látszik rajta hogy retkes, illetve a zoknin sem. :) Mindenki más
2019. júl. 3. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!