Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a nők?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem Tudom megérteni. Itt olvasom mindig,hogy a 18 cm tökéletes méret. Hát nem. Nektek akkor még nem volt rendes orgazmusotok. :) Nem dicsekedni szeretnék,csak az igazságot leírni. Nekem 22 cm, 5 cm vastag. Eddig egy partneremnek nem volt ebből gondja. Sőt,volt akivel szakítottam,de mondta,hogy néha járjak át hozzá egy kis huncutkodásra. ;) Egy nőt 20+ cm-vel illetve 5 cm vastag pénisszel lehet kielégíteni. Sok nő beletörődik a kudarcba. De vajon,miért? Fèltek a kihívástól? ;)2019. júl. 3. 10:21
21/29 anonim válasza:
Nekem csak 16/4, így akár irigykedhetnék is, de nem teszem. Voltam olyan lánnyal, akinek a 2 ujjam alig fért be, aztán mikor behatoltam, kitöltöttem teljesen a punciját, nagyon szűk volt. Oda a 22/5-el soha nem mentél volna be. Ja, nem volt szűz a csaj.
22/29 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon buta vagy. Magas, vékony alkatú csaj vagyok. Válogatok, mert megtehetem. Nekem 26/7cm-től nagyobbal tudnak csak a pasik örömet okozni. A 22cm egyszerűen nevetségesen kicsi.
24/29 anonim válasza:
Haha, butuska kérdező.. ennyi erővel akár puncid is lehetne, ugyanis az én pöpösöm 36cm - lankadtan... 😏
(És ha azt mondod,hogy kamu csak iligykedsz)
26/29 anonim válasza:
Rettenetesen felszínesnek érzem magam, mert jó érzés a szex, ezért nem akarok olyan vastag péniszt, ami nem fér be a hüvelyembe. xD
27/29 anonim válasza:
Hááát, komolyan modnom, súlyosak vagytok :-)
Ennyi hülyeségre mennyien ráéertek.
De a lényeg, hogy igenis a lányok jobban szeretnek egy szép megtermett fa...szon lógni, mint egy aranyossal játszani.
Ez tény. Ettől még az aranyossal is lehet boldogan élni és ennyi.
28/29 anonim válasza:
A tény az, hogy az életedben nem volt nőd, vagy csak egy hímsoviniszta barom vagy!
Neked az egód a fontos egy nőnél nem a nőre figyelni. Mert fįngod nincs a nőkről, arra se figyelsz mit irtunk le. Lehet silany szexkapcsolataid voltak ahol fényezhetted magad.
De férfi és nő közötti kapcsolatrol a kérdezővel dunsztotok sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!