Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen felszínesek a nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen felszínesek a nők?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem Tudom megérteni. Itt olvasom mindig,hogy a 18 cm tökéletes méret. Hát nem. Nektek akkor még nem volt rendes orgazmusotok. :) Nem dicsekedni szeretnék,csak az igazságot leírni. Nekem 22 cm, 5 cm vastag. Eddig egy partneremnek nem volt ebből gondja. Sőt,volt akivel szakítottam,de mondta,hogy néha járjak át hozzá egy kis huncutkodásra. ;) Egy nőt 20+ cm-vel illetve 5 cm vastag pénisszel lehet kielégíteni. Sok nő beletörődik a kudarcba. De vajon,miért? Fèltek a kihívástól? ;)

2019. júl. 3. 10:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
sztem amúgy még nővel sem voltál
2019. júl. 3. 10:36
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nyugodjon meg, jó esetben ő is tudja hogy h*lyeségeket beszél, csak trollkodni jött ide, éppen ezért fontos, hogy NE ETESSÉTEK A TROLLT!
2019. júl. 3. 10:37
 13/29 A kérdező kommentje:
#13 Nem vagyok troll,szokimondo ember vagyok. ;) Itt volt az ideje h leirjam a velemenyem.
2019. júl. 3. 10:40
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem küldött képet, szóval kamu.
2019. júl. 3. 10:46
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen véleményt te szerencsétlen? xD Azért felszínes valaki, mert nem csak 30 centis fa..t akar? :D

Vagy esetleg elhajtanak a nők, hiába a méret? Hidd el, nem azzal van gond, hanem a szellemi képességeiddel...

2019. júl. 3. 10:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Kèrdező lehet a farkad nagy, de az IQ-d borzaszto kicsi ès csak a szegènysègi bizonyitvanyod reklamozod!!
2019. júl. 3. 10:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Dehogy nagy neki. Kamu!
2019. júl. 3. 10:48
 18/29 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülyeség. Nekem a 18 cm is nagy. 18l
2019. júl. 3. 10:54
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
Engem a 15 centis ia bokod mehszajig, szoval kosz, nem. Orgazmusom meg rengeteg van tole
2019. júl. 3. 11:07
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nagyon látszik, h nem ismered te a nőket csak azt hiszed.

És szted érdekel minket h hány cm a f*rkad? nem minden a méret ha béna vagy használni.

Nekem igenis a 18/5 cm a max ami elég nagy élvezetet ad, és kellemesen fáj.

L

2019. júl. 3. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!