Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen boxer tetszik egy fiún?
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 21:24
1/10 anonim válasza:
Ami jol tapad. A színe teljesen mindegy csak álljon jol neki.
3/10 anonim válasza:
Még jó, hogy most vettem 5 fecskét! Nagyon kényelmes, ajánlom mindenkinek. Felszabadítja a combot, nincs az, hogy "két nadrág van rajtad", sokkal jobb érzés, nem is értem, 15 évig hogy hordhattam boxert.
28F
4/10 anonim válasza:
Utolsó:
A mai időben már csak idősek hordanak fecskét ilyen fiatalon szerintem gáz!
F
5/10 anonim válasza:
Feszulos fekete a legjobb szerintem
6/10 anonim válasza:
Pont a laza a jo. Abban könnyű felnyulni a kolbiért
7/10 anonim válasza:
Laza boxer. De inkább ne legyen rajta semmi:)
8/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki hordjon olyat, ami számára kényelmes, amiben jól érzi magát.
3-as válaszolóhoz hasonlóan én is fecskét hordok. Ebből a típusból is létezik modern, divatos, ami nem "papás".
Nekem pl. kerékpározni nem kényelmes boxerben. Próbáltam, nem ment. Gyakran felgyűrődött a szára, még a testhez simuló változatnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!