Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket visszatartana egy egyéjszakástól ha a pasi bevallana hogy van baratnoje?
Miért kérdező, neked örömödre szolgálna ha lenne egy barátnőd akit szeretsz és bízol benne, és kiderül hogy valójában valami random paraszt a hátad mögött kúrogatja? Ugye hogy nem?
Egyszerűen gerinctelen aki belemegy ilyenbe, kész, nincs mit szépíteni rajta, lehet ezért megsértődni meg lepontozni, de aki nem közös megegyezésen alapuló nyitott kapcsolatban van és részt vesz ilyenben az egy hűtlen bunkó. Aki pedig belekontárkodik mások kapcsolatába csak azért hogy hetyeghessen a "hűtlen bunkóval" az egy érzéketlen bunkó.
Igen
Hiaba egyejszakas, orult baratnok mindent megtalalnak ha akarnak tapasztalat
Lehet ribi vagyok de engem izgat ha foglalt és engem használ egyéjszakásra... Azért na sex az sex.... :P talán mert másnak is kell és most az enyém stb.
Jolvan na ribi is kell
25 R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!