Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ az, hogy a pasi spriccel vagy csak kifolyik?
Elég tapasztalatlan vagyok még ezen a területen. Eddig 2x élvezett el a pasim úgy hogy láttam és nemvolt rajta óvszer. 1x spriccel, 1x pedig csak kifolyt. Ezt mitől függ?
19/N
Ondó sűrűség, ritmus, izgalmi állapot, pc izom összehúzódás erőssége van rá befolyással.
32/f
Trollkodjunk kicsit.
Az a tuti, ha a csajba élvez a pasi, akkor nem kell nézegetni hogy mennyire spriccelt. 😆
Ha legalább egy napja semmilyen orgazmus nem volt, akkor mindegy mennyi a mennyiség, de spriccelés van.
Ha már volt, akár adott napon, akkor a második, vagy a harmadikra nem jut annyi termelődött anyag és inger.
Nem tudom... én mindig spriccelek.
Lehet nem minden alkalommal métert, de attól még nem csak kifolyik hanem kilövell.
Sosem volt olyan hogy csak kifolyt volna.
22/F
#6. Akkor én fordítva vagyok bekötve. Minél tovább várok, annál sűrűbb a cucc és mint olyan, annyi történik, hogy kiköpi a "cipőfűző végét", amit vagy sikerül kierőlködni vagy majdhogymár úgy húzok ki :D. Minél hígabb, annál messzebbre hord.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!